Настільна версія
мова | язык

Борис Моїсеєв розказав правду про своє здоров’я

26 Жовтня, 23:37

Поділитися:

Епатажний артист Борис Моїсеєв втомився від припущень ЗМІ і вирішив розповісти правду, як він себе почуває.

"Ще жодного концерту не було скасовано! А двійників у мене немає - мене неможливо зімітувати! Це якась повна деградація всього! Я вражений валу брехні і дезінформації. Гаразд би просто статейки, але навіщо Женя випустив таке інтерв'ю?!" - обурюється Моісеєв.

Мається на увазі Євген Фрідлянд, з яким співпрацював Борис Моїсеєв. Він був його продюсером. Саме під егідою Фрідлянда вийшли у світ легендарна "Голубая луна" і епатажні дуети з Людмилою Гурченко. Потім співпраця припинилася.

Коментарі Фрідлянда були найвагомішими серед низки новин про стан Моїсеєва. Саме Фрідлянд вивів теорію, що Моїсеєву зовсім погано, що його жадібне оточення тягає бідного артиста з концерту на концерт, що Моїсеєв нібито взагалі не усвідомлює реальність.

На все це Моїсеєв відповідає: "Якщо я і пішов у когось на поводу, то не у свого директора або продюсера, а у свого глядача, своїх колег, які тільки й говорять мені, що не представляють мене без сцени, а сцену - без мене".

Моїсеєв пояснює, що не перенапружується, що все прекрасно розуміє, що концерти не тільки праця і хрест для нього, а й радість і відпочинок. І припиняти концертну діяльність він не збирається.

"Лікарі мене випустили, виписали з лікарні. Звичайно, є терапія, рекомендації, я їх дотримуюсь, п'ю таблетки", - відповідав Моїсеєв на питання, як лікарі допустили таке.
Помилковий заголовок — <jhbc Vjїct'd hjprfpfd ghfdle ghj cdj' pljhjd’z

26 Жовтня, 23:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Семен, Степан (Стефан)