Настільна версія
мова | язык

Макс Барських соромився свого худого тіла

27 Жовтня, 20:39

Поділитися:

Український виконавець Макс Барських, на рахунку якого провокаційні фотосесії та відверті сценічні костюми, зізнався, що довгий час соромився свого тіла.

"Мені здавалося, що я дуже худий, тому я не любив пляжі і літо. Комплексував носити майки та футболки. У своє тіло я повірив не відразу", - розповів 21-річний Макс Барських в інтерв'ю журналу Cosmopolitan.

Артист дуже змінився після участі в телепроекті "Фабрика зірок-2" на "Новому каналі".

"Коли стилісти пропонували мені одягти відкриті костюми, я через силу погоджувався, щосили намагаючись приховати свою невпевненість. Але я бачив, що люди реагують позитивно, що багатьом подобається, як я виглядаю. Так я поміняв своє ставлення до питання і поступово-поступово прийшов до теперішнього свого образу", - розповів Макс Барських.

Макс Барських десять років навчався на художника і ніколи не думав, що буде співати. Він займався в художній школі, потім у ліцеї мистецтв. У співака є навички малюнка, живопису, графіки.

"У 12 років я написав пісню. Вдома на музичному центрі записав нехитре аранжування. Як зараз пам'ятаю, це була пісня про кохання. Англійською мовою. Цю пісню почула моя сестра, попросила її заспівати для сім'ї. І так, з сімейних свят до дитячих фестивалів, я став співати. Переломним моментом став вступ. Батьки хотіли, щоб я пішов до академії внутрішніх справ, а я хотів до академії естрадно-циркового майстерності", - поділився виконавець.

Він все літо займався з репетитором, вибирав репертуар, потім поїхав і поступив на факультет вокалу.

"У всіх творчих починаннях мене підтримувала мама. Взагалі у мене сім'я моряків і приватних підприємців - люди далекі від творчості. Пам'ятаю, перед вступом зі мною провели розмову старші брат і сестра. У нас досить велика за сучасними мірками сім'я, в якій я наймолодший. Вони посадили мене перед собою і запитали, чи впевнений я в тому, що роблю правильний вибір. Говорили, що це несерйозна професія і цілком можливо, що я не зможу заробляти цим на життя. Не зможу прогодувати сім'ю. Я пам'ятаю тоді дуже розсердився і сказав, що доведу їм. Сказав, що все вийде", - розповів Макс Барських.
Помилковий заголовок — Vfrc <fhcmrb[ cjhjvbdcz cdjuj [eljuj nskf

27 Жовтня, 20:39

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван