Настільна версія
мова | язык

12 порад для першого побачення

27 Жовтня, 21:49

Поділитися:

Хочеш, щоб ваше побачення було по-справжньому незабутнім? Ми зібрали максимум оригінальних ідей та корисних романтичних рад у цій збірці.

Британські соціологи підрахували, що средньостатистична європейка до зустрічі зі своїм єдиним чоловіком витрачає на підготовку до побачень більше двох тисяч євро! Ми впевнені: тобі такі значні вкладення в зовнішність точно не потрібні. І все-таки до першого побачення варто грунтовно підготуватися. Не знаєш, яку зачіску та макіяж вибрати? Головне правило - будь природною! Ну а за натхненням можеш звернутися до зірок: вони підкажуть свої варіанти укладок і мейкапу. І не забудь про спокусливу помаду

Не бійся ламати стереотипи і першою запропонувати місце вашої першої зустрічі. З нашими оригінальними ідеями ви точно не нудьгуватимете.

Щоб перше побачення не стало останнім, постарайся утриматися від делікатних питань і необдуманих вчинків. Крім того, не перестарайся з парфумами: парфум заглушить запах твоєї шкіри і відлякає кавалера. І не хвилюйся! Повір, він теж переживає про те, як пройде ваш вечір (а також про те, що ти розповіси пізніше подругам) і навіть приберіг пару розумних фраз для того, щоб підкорити твоє серце.

Перше побачення пройшло "на ура"? Так тримати! Щоб закріпити, а то й перевершити попередній результат на другому - готуватися до нього потрібно не менш ретельно, - радить www.cosmo.com.ua

Помилковий заголовок — 12 gjhfl lkz gthijuj gj,fxtyyz

27 Жовтня, 21:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)