Настільна версія
мова | язык

Red Hot Chili Peppers збираються приїхати в Київ

27 Жовтня, 22:27

Поділитися:

Один з читачів задав Флі наступне питання: "Ви приїдете в Україну? Я з 1999 року мрію зіграти з вами на гітарі, це було б найграндіознішою подією в моєму житті. Це можливо?", На що бас-гітарист Red Hot Chili Peppers відповів:" Так, ми приїдемо до Києва! Схвильовані і щасливі ...".

Раніше повідомлялося про те, що 16 жовтня соліст Red Hot Chili Peppers Ентоні Кідіс на концерті в Роттердамі намотав на мікрофонну стійку український прапор, кинутий на сцену київськими фанатами групи.

А за тиждень до цього концерту з музикантами легендарної групи зустрівся чемпіон з боксу українець Володимир Кличко. Всесвітньо відомий спортсмен є великим шанувальником RHCP і виходить на ринг під їхню пісню Can't stop. Під час зустрічі він подарував музикантам боксерські рукавички зі своїм автографом.

Red Hot Chili Peppers - американська фанк-рок-група, заснована в 1983 році в Каліфорнії вокалістом Ентоні Кідіс, басистом Майклом Белзарі (більше відомим як Флі), гітаристом Хіллела Словаком і барабанщиком Джеком Аіронсом. У музиці поєднуються елементи альтернативного року, фанку, панк-року і психоделічної музики. Володіє 7 преміями Греммі.

У всьому світі продано більше 85 мільйонів копій їх альбомів.

У серпні 2011 року вийшов перший за п'ять років і десятий за рахунком, студійний альбом Red Hot Chili Peppers - I'm With You. Він став першим диском з новим гітаристом Джошем Клінгхоффером, який прийшов в RCHP в 2009 році на зміну Джону Фрусчанте.

Обкладинку для нового альбому Red Hot Chili Peppers створив скандально відомий британський художник Деміен Хьорст, - пише www.obozrevatel.com



Помилковий заголовок — Кув Рще Сршдш Зуззукы p,bhf.nmcz ghbї[fnb d Rbїd

27 Жовтня, 22:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)