Настільна версія
мова | язык

Леонардо Ді Капріо неймовірно постарів

27 Жовтня, 22:27

Поділитися:

Лео Ді Капріо не побоявся експерименту з зовнішністю. Піти на кардинальні зміни у зовнішності голівудського актора Леонардо Ді Капріо змусили зйомки в новому фільмі Дж. Едгар, режисером якого виступив легендарний Клінт Іствуд.

Це автобіографічна картина, що розповідає про життя Джона Едгара Гувера, засновника ФБР. Він очолював Федеральне Бюро Розслідувань з 1924 року по 1972 рік, пересидів вісьмох президентів, і, за чутками, був причетний до усунення Кеннеді. Крім того, він найактивнішим чином переслідував геїв і всіх, хто їм співчував, хоча сам був не проти походити в жіночій білизні. І навіть будучи вже дорослим, продовжував жити з мамою.

Екранний образ Едгара втілить саме Леонардо. Про те, чи з'являться в сценарії пікантні подробиці життя цього таємничого персонажа історії, поки невідомо.

Серед голівудскіз зірочок знайдеться чимало таких, які готові експериментувати зі своєю зовнішністю заради ролей. Так, актриса Пенелопа Крус, яка зараз зходится на зйомках в Боснії, дозволила стилістам "зістарити" себе до невпізнання. Тепер у актриси коротка стрижка і сиве волосся, - пише www.kino.open.ua
Помилковий заголовок — Ktjyfhlj Ls Rfghsj ytqvjdshyj gjcnfhsd

27 Жовтня, 22:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)