Настільна версія
мова | язык

Міка Ньютон: «Колишній мене не привітав, а з Нагорним ми не живемо»

5 Березня, 11:15

Поділитися:

Переможниця нацвідбору на "Євробачення" - розповіла газеті Сегодня про скандали і смс за себе 

Міка, ти відчувала, що переможеш? 

- Чесно зізнатися, якщо б і справді чекала, що виграю - трималася б спокійніше, коли результати оголошували. А мене так трясло! Такий стан нервовий. Здається, я до сих пір переживаю ... 

- Як спалося напередодні? 

- Перед ефіром я приїхала додому о другій годині ночі, ще й текст англійський доучувала. Я ще й захворіла, температура піднялася, напевно, від нервів. Але в день ефіру з'їздила в Лавру, годину молилася, отримала благословення від батюшки ... 

- Скільки есемесок за себе відправила? 

- Штук 30, напевно. 

- Чим збираєшся дивувати Європу? 

- Здивую шоу. Але ідей поки ніяких немає, все залежить від того, з якою піснею туди поїду. 

- Чула, що пісню «Ангели», з якою ти перемогла на національному відборі, можуть замінити? 

- Так, ми сьогодні звернемося до НТКУ з таким проханням. У мене є дві пісні від американського продюсера Уолтера Афанасьєва. Він, до речі, продюсував пісню «My heart will go on» - саундтрек до «Титаніка», який співала Селін Діон. Одна пісня ніжна, лірична, а друга - швидка, в стилі поп-рок. 

- Промо-тур по Європі у тебе буде? 

- Обов'язково. От 14 березня вже концерт у Римі, потім летимо до Америки. Потрібно показати себе західному глядачеві, запам'ятатися. Тим більше, у мене в репертуарі багато англійських пісень. Хоча буду співати і українські, своє теж потрібно представити. Але на «Євробаченні» точно заспіваю  англійською. Щоб сподобатися такій аудиторії, треба заспівати англійською. Національний колорит буду показувати на українських вечірках. 

- В інтернеті зараз обговорюють, що ти перемогла нечесно ... 

- А я готова до скандалів! Готова співати акапельно, показати всі свої чотири октави, зустрічатися на дебатах ... А взагалі дивно - начебто всі мене прийняли позитивно, поплескали-послухали, а тепер пішли розмови про якісь підтасування. Але скільки гидот - стільки і приємностей. Я навіть вдячна Ганні Герман за те, що вона змусила перерахувати голоси, і всі побачили, що я дійсно перемогла. 

- А як будете вирішувати фінансові питання, пов'язані з «Євробаченням»? Адже Світлані Лободі довелося закласти квартиру, а Альоша з минулого року до сих пір борги за поїздку на конкурс віддає ... 

- Думаю, знайдуться люди, які мені допоможуть, так що не доведеться нічого продавати і закладати. Та й Тимофія Нагорного я взагалі вважаю одним з найкращих менеджерів. Думаю, він, як і я, докладе максимум зусиль до того, щоб у Дюссельдорфі ми показали себе з найкращої сторони. 

- Міка, зізнайся, у вас з Тимофієм роман? 

- Ой, та мені і з Юрієм Фальосою (перший продюсер Мікі. - Авт.) роман приписували, і з ким я тільки не була, якщо вірити чуткам ... Все це повна маячня, з Тимофієм ми не спимо, не живемо - немає у нас ніякого роману. Та й взагалі у мене зараз немає хлопця. 

- А твій колишній - німецький співак Саймон Новскі, тебе вже привітав? 

- Ні, але ми ще в інтернеті не списувалися. Я обов'язково йому похвастаюся 
Помилковий заголовок — Vsrf Ym.njy^ «Rjkbiysq vtyt yt ghbdsnfd? f p Yfujhybv vb yt ;bdtvj»

5 Березня, 11:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон