Настільна версія
мова | язык

Гурт Dazzle Dreams представляють офіційний тізер до нового кліпу «Message»

28 Жовтня, 21:59

Поділитися:

27 жовтня Гурт Dazzle Dreams представляють Україні офіційний тізер до свого нового кліпу на пісню «Message». Фантастично-інтригуючі епізоди майбутнього відео не залишать без яскравих вражень прихильників колективу.

Dazzle Dreams, як завжди, вразять свого глядача філософською думкою, яка буде втілена не лише в словах, музиці, а ще й у відео. Талановитий режисер Аліна Діанова (компанія «Bonnie&Clyde») заклала надзвичайний, трохи казковий, філософський сюжет. Тізер лише на декілька міліметрів привідкриє захоплюючу історію кліпу, заінтригує і залоскоче свідомість глядачів.

«Новий кліп «Message» - наша перша робота з компанією «Bonnie&Clyde». Ми повністю довірились і віддались у руки режисеру – талановитій Аліні Діановій, яка внесла у сюжет глибоку ідею «Книги життя», обіграла все у трохи казкових мотивах. Кожний герой був відзнятий у близькій для його душі та образу атмосфері», - розповідає Дмитро Ципердюк.

«Гурт Dazzle Dreams дуже неординарна група. Я намагалася за допомогою відео передати душу цього колективу, ідею їхньої творчості, і, звісно, філософію пісні «Message». Ми не будемо використовувати графіку, спец-ефекти, лише реальне зображення, яке ми інтелектуально обіграли. Кожна картина, кожен епізод цього кліпу підібрані невипадково. Ця робота обов᾿язково змусить глядача поміркувати над життям», - розповідає режиссер кліпу Аліна Діанова.

Прем’єру кліпу «Message» очікуйте в перших числах листопада.
Помилковий заголовок — Uehn Вфяяду Вкуфьы ghtlcnfdkz.nm jaswsqybq nspth lj yjdjuj rksge «Ьуыыфпу»
28 Жовтня, 21:59

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Семен, Степан (Стефан)