Настільна версія
мова | язык

Елтон Джон відмовився від хризантем, шкіряних диванів та спиртного

31 Жовтня, 11:11

Поділитися:

Елтон Джон приїжджає в Київ з маленьким сином, тому він попросив посилити заходи безпеки в десятки разів.

Славетний музикан Елтон Джон і разом зі своїм бендом 8 листопада у Києві зіграє на знаменитому роялі "Yamaha" улюблені в народі хіти. Турне англійської зірки стартувало 28 вересня в Лас-Вегасі.

Організатори концерту, який пройде в столичному Палаці спорту, повідомляють, що за три дні до приїзду Елтона Джона прибуває його технічна група з 33 осіб, а в день виступу чартерним рейсом прилітає ансамбль з п'яти осіб. Сам виконавець прибуде також в день шоу на власному літаку, а з ним кілька охоронців і особистий перукар.

Райдер співака об'ємний. Наприклад, біля кожної кімнати за лаштунками стоятиме охоронець. Спиртного практично немає - тільки пляшка білого вина. Оскільки Елтон Джон є активним захисником тварин - за лаштунками не повинно бути шкіряних диванів та інших виробів з натуральної шкіри. Температура в гримерках 19-20 градусів. У гримерці артиста повинні бути тільки живі квіти, але не лілії, хризантеми та гвоздики.

Автомобілі мають бути представницького класу, одну з яких буде вести особистий водій Елтона Джона. Також заплановані міліцейський ескорт і особлива охорона зони за сценою. Команді співака нададуть шість кімнат.

Зазначимо, що в Москві артист зажадав придбати особливе дитяче харчування для його 10-місячного сина, кожна баночка якого коштує 200 доларів.
Помилковий заголовок — Tknjy L;jy dslvjdbdcz dsl [hbpfyntv? irshzyb[ lbdfysd nf cgbhnyjuj

31 Жовтня, 11:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Пелагея, Сергій, Юліан