Настільна версія
мова | язык

Заради мистецтва співачка Нюша ледь не задубіла на даху висотки

31 Жовтня, 11:11

Поділитися:

Кліп співачки не обійшовся без динамічних та запальних танців, які знімали всю ніч на даху однієї з висоток міста.

Днями в Москві завершилися зйомки нового кліпу Нюші на пісню "Вище". Це п'ятий сингл з її дебютного альбому "Вибирати чудо". Режисером кліпу виступив Баходир Юлдашев, який зняв перші три кліпи співачки.

Сюжет кліпу поки тримається в секреті, проте точно відомо, що в його основі лежать непрості відносини між головними героями - Нюшею і актором Родіоном Юріним. Кліп співачки не обійшовся без динамічних та запальних танців - їх, до речі, знімали всю ніч на даху однієї з висоток міста.

Незважаючи на екстремально низьку температуру повітря, Нюша і колектив танцюристів гідно витримали випробування, в той час як вся знімальна група буквально клякнули від холоду. При кожному "стоп-моторі" хлопців в терміновому порядку кутали в теплі куртки і навіть шуби і поїли гарячим чаєм.

"Було шалено холодно! - каже Нюша. - Але, як кажуть, мистецтво вимагає жертв.Сподіваюся, наші старання і почасти навіть муки глядачі оцінять по гідності!"

Оцінити старання і муки шанувальники Нюши зможуть вже в середині листопада, коли відбудеться прем'єра кліпу на пісню "Вище".
Помилковий заголовок — Pfhflb vbcntwndf cgsdfxrf Y.if ktlm yt pfle,skf yf lf[e dbcjnrb

31 Жовтня, 11:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор