Настільна версія
мова | язык

В Києві Меладзе співав пісні на замовлення

31 Жовтня, 12:32

Поділитися:

Ще на самому початку київського сольника Валерій Меладзе попередив публіку: якщо є побажання з приводу пісень - замовляйте! І глядачі користувалися можливістю по-повній.

Валерій Меладзе зібрав повний зал Палацу "Україна" в середу, 26 жовтня. Розпал робочого тижня не відлякав шанувальників, які скромно ховали ноутбуки та портфелі під сидіннями крісел.

Люди продовжували прибувати навіть, коли концерт вже почався (година пік - Київ у пробках). І тоді турботливий Меладзе попросив техніків залишити в залі приглушене світло, щоб новоприбулі могли знайти свої місця.

До цього співак виступав у Києві десь пів-року тому. Як зізнався він сам, за цей час особливих новинок у його репертуарі не з'явилося. Тож в програмі концерту були старі перевірені хіти.

Втім, навіть ця програма в процесі піддалася серйозним змінам. Причому - з подачі самого Меладзе! Ще на початку виступу він запропонував глядачам: якщо є побажання щодо пісень - просимо замовляти. І почалося!

"Іноземець!" - прокричав із залу хор меладзівських прихильниць.

"Чому б і ні", - сходу погодився співак.

Публіці настільки сподобалася ідея, що замовлення посипалися з усіх рядів - так що Меладзе вже не міг розібрати, чого хочуть глядачі. Зрештою вирішив: буде співати, що хоче сам. "Красиво", "Оглянитесь", "Тропикана-женщина", "Небеса", "Осколки лета", "Вопреки" - ці та багато інших хітів виконав маестро.

Валерій Меладзе був у відмінному настрої, багато жартував. Наприклад, пісню "Без суеты" він назвав "криком чоловіка середнього віку". А "Параллельные" - "пісня, в якій мало сенсу" (хай йому грець, раніше ми його там знаходили! - ред.).

Вдячні глядачі завалили зірку квітами та подарунками. А одна київська родина навіть подарувала Меладзе його портрет. Як розповів співак, на кожному київському концерті це сімейство художників презентує йому по картині. Ці роботи прикрашають московську студію співака.

Помилковий заголовок — D Rb'ds Vtkflpt cgsdfd gscys yf pfvjdktyyz

31 Жовтня, 12:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)