Настільна версія
мова | язык

У Анфіси Чехової з'явився коханець

1 Листопада, 00:28

Поділитися:

Бізнесмен і телеведуча виставляють свої стосунки напоказ Не минуло й місяця з того моменту, як у пресі з'явилася інформація про те, що ресторатор Микола Тищенко змінив статус на «розлучений», як бізнесмен виставляє нові стосунки на показ.

Здається, Тищенко дуже швидко знайшов заміну своїй колишній дружині моделі Ірині Журавській, розлучення з якою знаходиться в самому розпалі. Подейкують, що ресторатор крутить любов російською теледівою, а від недавнього часу і українською, Анфісою Чеховою. Мовляв, у 34-річної Анфіси Чехової та 39-річного Миколи Тищенко закрутився роман під час зйомок в кулінарному шоу. Співпраця була настільки плідною, що телеведучі плавно перенесли його в особисте життя.

Днями журналісти помітили закоханих на святкуванні Хеллоуіну, де вони зворушливо доглядали один за одним і практично не розлучалися весь вечір, пише Обозреватель.

До речі, нещодавно сама Анфіса в одному відвертому інтерв'ю зізналася, що у неї з'явився бойфренд, хоч і не назвала його імені. Також вона розповіла, що в її житті все в достатку: «У мене є кохана людина, улюблена робота, друзі. Та взагалі все, що тільки побажаю!», - пише www.newsme.com.ua
Помилковий заголовок — E Fyascb Xt[jdjї pэzdbdcz rj[fytwm

1 Листопада, 00:28

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван