Настільна версія
мова | язык

Михайло Боярський розповів всю правду про вагітність доньки Лізи!

1 Листопада, 00:40

Поділитися:

Після недавніх повідомлень про цікаве становище Лізи Боярської, а також двійні, яка очікується в актриси, на сімейство «мушкетера» посипалися привітання.

Однак сам Михайло Сергійович чутки про прийдешнє народження онуків розвіяв. «Ці привітання передчасні, - розсміявся він. - Принаймні, я знаю, що найближчим часом у Лізи ніхто не народиться. А все інше - чиїсь домисли й плітки».

Раніше в ЗМІ з'являлася інформація про те, що у Лізи нібито є серйозні проблеми зі здоров'ям, через які вона не могла завагітніти. Дівчина лікувалася від безпліддя в престижній клініці Петербурга «Північно-Західний центр», куди її регулярно для здачі крові та огляду у лікаря супроводжував чоловік, актор Максим Матвеєв.

Після цього мама Боярської пояснила, що нарешті всі проблеми її дочки розв'язалися.«Слава богу, у дочки зараз начебто все нормально! Вона вже лежить в жіночій консультації і планує вагітність!»- Заявила Лариса Луппіан. За останніми даними з театральних кулуарів, Ліза все-таки завагітніла. Ряд ЗМІ з посиланням на Михайла Боярського повідомляли, що в акторки буде двійня. Про це народний артист нібито розповів у своєму останньому інтерв'ю перед від'їздом на відпочинок, - пише www.stars.glavred.info
Помилковий заголовок — Vb[fqkj <jzhcmrbq hjpgjdsd dc. ghfdle ghj dfusnyscnm ljymrb Kspb!

1 Листопада, 00:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван