Настільна версія
мова | язык

Тімберлейка прийняли за бойфренда Джорджа Майкла

1 Листопада, 20:09

Поділитися:

Американського співака Джастіна Тімберлейка прийняли за нового бойфренда скандального британського виконавця Джорджа Майкла.

Це сталося після виступу Майкла у Королівському Альберт-Холі в Лондоні, пише "The Showbiz Spy".

Після сольного концерту Джорджа Майкла, двоє чоловіків почали загравати до нього. Втім, коли підійшов Джастін Тімберлейк, прихильники зірки нетрадиційної орієнтації ледь не вибухнули від ревнощів.

"Декілька молодих гарних хлопців висли біля Джорджа, намагаючись заговорити з ним, але він не звертав уваги. Було смішно, коли Джастін підійшов поспілкуватися з ним, а ті чоловіки, не впізнавши Тімберлейка, прийняли його за чергового завойовника Джорджа", - розповідають джерела.

"Один з них злісно зауважив, що Джастіну потрібні лише гроші Джорджа, та весь вечір на нього грізно дивився…" – кажуть джерела.

Як зазначає видання, Джастін хотів поспілкуватися із старшим колегою про можливий дует. До того ж, Тімберлейк начебто хоче допомогти знайти Джорджу друга, адже сам знає, як бути бути самотнім.

"Джастін питав Джорджа, який тип йому подобається та чи є хтось, з ким би він хотів познайомитися", - зазначає джерело

"Врешті-решт хлопці обмінялися номерами, але тільки тому, що Джастін сказав, що хоче попрацювати один день із Майклом. Вони дійсно зацікавлені у співпраці", - резюмують інформаторі.

Нагадаємо, поп-зірка Джастін Тімберлейк припинив кількарічні стосунки із акторкою Джессікою Біль у березні цього року. Подейкували, що парочка подумує про ще одну спробу.

А співак Джордж Майкл розійшовся із Кенні Госсом після 15-ти років стосунків. Втім, Джордж начебто і досі побивається за своїм колишнім.
Помилковий заголовок — Nsv,thktqrf ghbqyzkb pf ,jqahtylf L;jhl;f Vfqrkf

1 Листопада, 20:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій