Настільна версія
мова | язык

Руслана підняла першу хвилю під час відкриття стадіону «Арена-Львів» з 1000 танцюристами!

1 Листопада, 20:12

Поділитися:

Своєю прем’єрою пісні «Давай, Грай!” Руслана підняла першу хвилю на стадіоні Арена-Львів, виконавши її з 1000 танцюристами. А друга хвиля збила Руслану з ніг на очах у 34 тисяч глядачів.

Напередодні трансляції Руслана активно промотувала спеціальний майстер-клас з рухами для майбутнього масового шоу на трибунах. Перед початком шоу Руслана провела зі стадіоном спеціальну репетицію, що відбулася за 15 хвилин до початку трансляції, на якій співачка розповіла які саме рухи і вигуки вона пропонує зробити глядачам на трибунах під час виконання її нової пісні. Вона з’явилася в новому шокуючому образі - генеральському мілітарі костюмі, що світився тисячею неоновими вогниками і з невпізнаванною зачіскою, що кардинально відрізняється від її останнього “Шалала стилю”.

Шоу вдалося. Дві величезні хвилі і масові синхронні дії запалили львів’ян як під час репетиції, так і під час шоу. Коли співачка спускалася зі сцени, хвиля танцюристів, що перебігали, збили Руслану з ніг на очах у всього стадіону. На щастя, це не потрапило в трансляцію, але у співачки залишилися травми. “Підкорюючи стихію, треба бути обережною”, - коментує Руслана.

1000 танцюристів перебудовуються з літер «Арена-Львів» на стрілки «північ-південь-захід-схід» протягом 30 секунд. У цей час синхронний рух об’єднує глядачів на трибунах в єдиний ритм і вигуки «Гоу!», співзвучне слову «Гол!»! На вступ пісні піднімається знаменита Хвиля рук по стадіону. 1000 танцюристів, вистроєні в 4 стрілки (по 250 осіб кожна), що символізують 4 сторони світу.

“Де б ти не знаходився, тепер є пісня, ритм, мотив, який об’єднує нас у єдине масове шоу!”
Руслана в танці звертається до кожної сторони стадіону, переміщуючи навколо сцени величезну кількість танцюристів. У фіналі вона робить кілька трюків.
Помилковий заголовок — Heckfyf gslyzkf gthie [dbk. gsl xfc dslrhbnnz cnflsjye «Fhtyf-Kmdsd» p 1000 nfyw.hbcnfvb!

1 Листопада, 20:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон