Настільна версія
мова | язык

Мед Хедс зіграють концерт до 20-річчя групи

1 Листопада, 20:28

Поділитися:

23 листопада в київському Crystal hall, 25 листопада у львівському Picasso відома українська рок-група Мед Хедс відсвяткує 20-річчя творчої діяльності масштабними концертами.
До ювілею Мед Хедс виконають програму, яку складуть самі слухачі.


Музиканти виконають 20 найкращих пісень, які протягом місяця шанувальники групи оберуть на сайті http://madheads.kiev.ua/ua/poll. Ті треки, які отримають найбільшу кількість голосів, прозвучать в Києві під час святкового виступу Мед Хедс .

Нагадаємо, група вперше вийшли на сцену 8 грудня 1991 року. Це був підвал БК заводу «Арсенал» і музичний склад того часу включав в себе контрабас, напівакустичну гітару і танцюючого барабанщика. Дикі крики, англомовні тексти, зачіски в стилі рокабіллі і жорсткий драйв ... Це була справжня революція для пострадянського простору.

За минулі роки «шалені голови» встигли записати 7 альбомів, випустити 20 відеокліпів, дати 1000 концертів, і зібрати на них кілька мільйонів прихильників по всьому світу. Їх чули в Росії, Польщі, Німеччини, Британії, Фінляндії, Іспанії, Італії, Швецарії, Америці та Канаді, а хіт «А я на морі» встановили в якості рінгтону 200 000 чоловік.

Музиканти свідомо не дотримуються жорстких жанрових рамок, змішуючи музичні ідеї зі ска, реггі, рок-н-ролу і українського фольклору, додавши потужну духову секцію.

Вони не шукають легких шляхів, але при цьому роблять тільки те, чого бажають їх серця, впевнено крокуючи вперед. Найголовнішим у їхній музиці залишається величезна кількість позитивної енергії, а також уміння Мед Хедс перетворювати свої виступи на яскраві концертні шоу, на справжні свята.

Помилковий заголовок — Vtl {tlc psuhf.nm rjywthn lj 20-hsxxz uhegb

1 Листопада, 20:28

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'яті та примирення

Міжнародний день Червоного Хреста

Сьогодні іменини святкують:

Марк, Селіверст (Сильвестр)