Настільна версія
мова | язык

Червона Картка від Гайтани

1 Листопада, 20:51

Поділитися:

27 жовтня в рамках Національного соціального проекту до Євро-2012 «Давай разом!» стартувала нова соціальна акція – «Червона картка», основна мета якої полягає у тому, щоб сказати категоричне «Ні» нерівності, насильству в сім’ї, байдужості до ВІЛ-позитивних людей та ризикованим стосункам. Головними героями програми стали найяскравіші соціально активні зірки українського шоу-бізнесу та спорту.

Співачка, композитор, офіційний друг Євро-2012 - Гайтана у рамках акції підняла «червону картку» проти насильства та жорстокості.

«Кожна людина бажає жити у світлому, доброму, чистому, а головне вільному суспільстві. Це наша всесвітня мрія, яка, на мій погляд, є абсолютно здійсненною, адже своє майбутнє ми будуємо власними руками. Я хочу, щоб кожна людина усвідомила те, що ми спроможні жити так, як мріємо, у світі без жорстокості та насильства. Світі, у якому будуть щасливими та здоровими наші діти. Я дуже рада, що в цій благородній соціальній акції приймають учать як музиканти, так і спортсмени. Я впевнена, що ці дві сфери являють собою фундамент здорового, щасливого, енергійного суспільства», - ділиться враженнями Гайтана.

На презентації акції «Червона картка» Гайтана виконала дві авторські композиції: «Дивне кохання» та «Україно Будьмо!», які якнайкраще відображають основну мету соціальної ідеї проекту. В цих композиціях закладені найщиріші емоції кохання, єдності, розуміння, патріотизму. Пісня «Україно Будьмо» стала офіційним гімном соціальної програми «Давай разом», організованим Міністерством сім᾿ї, молоді та спорту України.

Голова Державної служби молоді - Равіль Сафіулін стверджує, що зіркові «червоні картки» мають просигналізувати про небезпеку, на яку суспільство не досить активно звертає свою увагу.

У акції також взяли участь організатори проекту: представники Державної служби молоді та спорту України, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Координатора проектів ОБСЄ в Україні, МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров'я» (LHSI) та інші.

В рамках цієї програми буде розповсюджено 7 тис. примірників плакатів і 90 тис. примірників буклетів «Червоної картки». Друкована продукція буде поширена в 60 містах Вінницької, Донецької, Кіровоградської, Львівської, Луганської, Одеської, Миколаївської, Харківської та Черкаської областей. Білборди із зображенням небайдужих зірок зможе побачити кожен українець у своєму місті.
Помилковий заголовок — Xthdjyf Rfhnrf dsl Ufqnfyb

1 Листопада, 20:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій