Настільна версія
мова | язык

Різ Уізерспун купила заборонену сумку

3 Листопада, 20:02

Поділитися:

Чим, запитаєте ви, могла чарівна, завжди привітна і позитивна в усіх сенсах актриса викликати спалах праведного гніву суспільства PETA? Привід був, і досить серйозний: Різ застукали з незаконною сумкою.

Шалено дорогою (близько чотирьох тисяч доларів) рудою шкіряною сумкою від Chloe. Виготовлення і продаж подібних аксесуарів на території США категорично заборонено, оскільки їх виробництво ведеться негуманними методами. Купити гарну сумочку або дизайнерські туфельки зі шкіри пітона в Штатах не вдасться - це факт, проте зберігати придбане в іншій країні закон не забороняє. Цим, ймовірно, і скористалася Різ.

Відпочиваючи у Венеції, вона, напевно, піддалася спокусі, бо не змогла встояти перед зручною, місткою і дуже стильною сумкою-саквояжем від відомого бренду Chloe.

В організації PETA сподіваються, що актриса зробила покупку через незнання.

«Ми не можемо уявити, що вона зробила це свідомо, як би підтримуючи приховані страждання тварин, - заявили захисники. - Щороку мільйони змій вбивають найжорстокішим чином: їх наколюють на гачки або прибивають до дерев, щоб зняти шкіру живцем. Великим зміям - наприклад, пітона - вставляють в рот шланги і наповнюють їх тіла водою, щоб шкіра розтягнулася і її легше було зрізати. Потім «очищених» тварин викидають, і вони ще декілька днів мучаться, перш ніж померти від зневоднення і болю», - пише www.stars.glavred.info















Помилковий заголовок — Hsp Espthcgey regbkf pf,jhjytye cevre

3 Листопада, 20:02

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин