Настільна версія
мова | язык

Формула ідеального шлюбу

3 Листопада, 21:08

Поділитися:

Кажуть, що по-справжньому щасливі шлюби здійснюються на небесах, але чи так це насправді? Що саме є фундаментом для хороших сімейних стосунків? Нещодавно швейцарські вчені вивели формулу побудови міцного шлюбу.

Фахівці вважають, що вік і освіта є чи не головними критеріями у стосунках. Наприклад,чоловік повинен бути старший за дружину на п'ять років. Чим старший чоловік - тим міцніше взаємна прихильність між подружжям.

А ось що стосується розуму та освіченості, то тут дружині краще йти попереду. Так вчені Женевської школи бізнесу впевнені, що рівень IQ жінки повинен на 27% перевищувати показник її обранця. Для того щоб її особисте життя вдалася, вона зобов'язана мати освіту, а то й кілька, в той час як її партнер - ні. За словами вчених, якщо ці умови будуть дотримані, то шанси на здобуття щастя збільшаться на цілих 20%!

І ще одне цікаве наукове дослідження: виявляється, шлюб потрібен чоловікам більше, ніж жінкам! Опитування показали, що неодружені чоловіки відчувають самотність більш гостро, ніж вільні від шлюбних уз жінки, - розповідає www.cosmo.com.ua
Помилковий заголовок — Ajhvekf sltfkmyjuj ik.,e

3 Листопада, 21:08

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)