Настільна версія
мова | язык

Як досягнути оргазму

3 Листопада, 21:08

Поділитися:

Якщо тобі скажуть, що ти можеш відчувати оргазм під час кожного заняття сексом, ти повіриш? Швидше за все, свідомо допустиш, що це правда. Тим не менш, це така ж істина, як і те, що потенційно людина може жити до 150 років. Тільки досягнути регулярних оргазмів значно простіше, ніж довголіття. Ми розповімо тобі, як це зробити.

Пізнай себе
З подругою або без неї, у хлопців зазвичай не буває проблем з оргазмом. "Всього лише і треба - ерекція і кілька хвилин фрікцій", - пояснює Джейн Богарт, директор Центру здоров'я при Колумбійському університеті та автор книги "Сексперіменти: що робити, щоб чудово відчувати себе в ліжку".

На жаль чи на щастя, жіноче тіло - штука набагато складніша. Природно, приємно, коли член твого хлопця рухається туди-сюди всередині твоєї піхви. Але завдяки одним цим рухам ти навряд чи піднімешся до вершини оргазму. А все тому, що клітор, маленький орган розміром близько сантиметра, під час звичайного сексу практично не задіюється.

"Велика частина нервових закінчень, що приносять жінці сексуальне задоволення, знаходяться на кліторі, а не в піхві, тому однією лише пенетрацією оргазму в більшості випадків не досягнеш, - каже Богарт.- Не вірте фільмам, в яких жінка стогне і б'ється в конвульсіях від оргазму, варто партнерові ввести в неї член".

Другий фактор, що ускладнює досягнення бажаної мети, - це неймовірна чутливість клітора, через яку дуже складно підібрати правильну комбінацію швидкості руху і тиску на цей орган. "На кліторі і на кінчику пеніса знаходиться приблизно рівна кількість нервових закінчень, але у жінок вони упаковані на ділянці набагато меншої площі, тому й реагують на ніжний дотик", - пояснює Богарт.

Щоб ще більше ускладнити і без того нелегку жіночу долю, наш емоційний і фізичний стан тісно пов'язані - набагато тісніше, ніж у чоловіків. "Багато жінок так сильно переживають, чи вдасться їм відчути оргазм, що коли доходить до сексу, вони настільки напружені, що про оргазм не може бути й мови", - стверджує нью-йоркський сексолог Бетті Додсон. "Негативно вплинути на" успішний фінал "можуть навіть такі дрібниці, як голосно грає у сусідів музика або думки про недописаний квартальний звіт", - підтримує її Богарт.

Рука допомоги
Обери момент, коли всі дедлайни позаду, настрій ніхто не встиг зіпсувати, родичів і друзів попередь, що їдеш в глуху провінцію, не охоплену твоїм оператором стільникового зв'язку (про Wi-Fi не може бути й мови!). Тепер починай вивчати своє тіло. Дотики можуть бути якнайлегшими або впевненими - як тобі подобається. Спробуй пестити груди, сковзнути рукою по животу вниз, до клітора, і назад до грудей, встановивши ритм руху, який приносить тобі максимальне задоволення.

Відчувши наростаюче збудження, пригальмуй і зосередься на кліторі, пробуючи різні варіанти дотиків, наприклад, не просто вгору-вниз, а кругові рухи або легке поплескування пальчиком. "Якщо тобі не підходить конкретно тиск, зроби" вилочку "(букву" V ") з вказівного і середнього пальців і захопи нею" точку прикладення "з обох сторін, тихенько рухаючи рукою вперед-назад", - говорить Тейлор. І не треба обмежуватись однією рукою – другою ти одночасно можеш пестити вхід в піхву, внутрішню поверхню стегон або груди.
Досить скоро ти відчуєш, що "щось не так" - ти на грані чогось і, схоже, це не нервовий зрив. Увага, настає критичний момент! Тисячі дівчат доходять до фінішної прямої і ... сходять з дистанції, так і не досягнувши мети. Ключ до вирішення цієї проблеми - не чинити опір і не стримувати себе."Одна підказка, яка допоможе тобі подолати внутрішній бар'єр: подумки поглянь з боку на своє тіло, уяви його абсолютно вільним - всі м'язи розслаблені, навіть суглоби роз'єднаними - і віддайся хвилі задоволення, яка ось-ось тебе накриє", - радить Тейлор.

Інший метод - зосередитися на глибокому диханні. Твоє дихання частішає - і це нормально. Але глибокі й довгі вдихи і видихи допоможуть сконцентруватися на своїх відчуттях і досягти оргазму. І нарешті, не бійся "пошуміти". Тобі може здаватися, що стогони і крики виглядають нерозумно і дивно, але вони інстинктивний спосіб вираження неймовірного задоволення, яке відчуває твоє тіло. Якщо ти все зробиш правильно, тобі буде не до твоїх упереджень.

Постав правильний курс
Тепер, коли ти сама знаєш, що потрібно робити, пора поділитися інформацією зі своїм хлопцем. "Опинившись з ним у ліжку, пести себе у нього на очах, поки не досягнеш оргазму", - говорить Тейлор. Таким чином він отримає наочну демонстрацію керівництва до дії. Після оргазму попроси партнера закріпити пройдений матеріал, повторюючи твої дії своїми пальцями і язиком. Йому напевно сподобається таке "домашнє завдання".

Якщо ти підозрюєш, що твоя мастурбація на очах у хлопця може поранити його власну гідність, направ його дії в потрібне русло прямо під час сексу. Зробити це найкраще, коли ти зверху. Колінно-ліктьова поза також надає хлопцеві чудовий доступ до твоїх ерогенних зон. Та й у старій добрій місіонерській легко досягти обопільного оргазму: стискай м'язи піхви (ті самі, які ти стискаєш, якщо до туалету потрібно ще добігти), коли він почне рухатися всередині тебе. Під час кожного скорочення твій клітор буде отримувати легкий поштовх, що наблизить тебе до оргазму.

Розсунемо горизонти
Після того як ти успішно закріпиш вступний курс нашої програми, можна переходити до більш складного матеріалу. Одна з головних тем якого - оргазм шляхом стимуляції знаменитої точки G - невеликого чутливого горбка розміром з десятикопієчну монету, розташовану на передній стінці піхви приблизно в 2 см від входу. При правильних діях цей оргазм може виявитися набагато сильнішим кліторального.

Щоб дістати точки G, доведеться трохи приловчитися. Необхідного ракурсу можна домогтися в колінно-ліктьовий позі. "Коли ти стоїш на четвереньках, а партнер глибоко в тебе входить, його пеніс природним чином треться об ділянку піхви, на якому знаходиться точка G", - говорить Тейлор. Не поспішай розчаровуватися, якщо з першого разу не відчуєш нічого нового - потрібно випробувати різні кути нахилу і глибину проникнення.

І нарешті, побалуй себе так званим змішаним оргазмом, що досягається одночасною стимуляцією клітора і точки G. Все, що для цього потрібно, прийняти вищеописану позу, щоб його член тиснув на потрібну ділянку піхви, і при цьому пестити клітор (буде робити партнер або ти сама - не має значення). Поза наїзниці (ти - зверху) теж відмінно підходить. Для більш сильного ефекту можна змінювати точки прикладання, чергуючи секс з ласками - зрештою ти так збудився, що забудеш про чергування, зажадавши від партнера всього і відразу, і в результаті відчуєш відчуття,в порівнянні з якими найкращий секс з попереднього досвіду здасться підлітковим петтінгом.

Що ЦЕ було?

Деякі жінки не можуть з упевненістю сказати, зазнали вони оргазм чи ні. Якщо ти відповіси "так" хоча б на одне з цих питань, вітаємо - це він і був.
• Відчувала ти коли-небудь, що твої вагінальні м'язи раптом почали скорочуватися?
• Ти коли-небудь відчувала тремтіння у всьому тілі (не від страху і не від холоду)?
• Тобі коли-небудь здавалося, що ти ніби чхнула низом живота і після цього настав почуття глибокого задоволення?
• Твоє тіло колись здригалося в ліжку від мимовільних судом?
• Ти коли-небудь помічала, що мертвою хваткою вчепилася за простирадла, хоча тебе ніхто не стягує з ліжка?
• Ти коли-небудь кричала: "О боже! О боже! "- Хоча взагалі-то ти невіруюча? – запитує www.cosmo.com.ua








Помилковий заголовок — Zr ljczuyenb jhufpve

3 Листопада, 21:08

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків