Настільна версія
мова | язык

5 способів внести новизну в секс

3 Листопада, 21:08

Поділитися:

Секс за розкладом - звучить зовсім не обнадійливо. І навіть якщо ви з коханим пройшли "і Крим, і Рим", а за плечима у вас роками перевірена стабільність ... Сексуальний струс, повір, піде вам тільки на користь.

Кілька простих правил, які не дозволять рутині обтяжити твоє сексуальне життя. Отже, почнемо:

Зблизитися емоційно

Так, без емоційної близькості ніяк! Найчастіше розмовляй з коханим. Не соромся віддаватися романтичним спогадами десятирічної давності (звичайно ж - загальним), після вимотуючого дня знайди в собі сили для чаювання на кухні і розмов ні про що ... Відроджена «спорідненість душ» позначиться найкращим чином на твоїй сексуальності і розкутості.

Прийти у форму
Фізичні вправи - обов'язкова складова частина твоєї сексуальної підготовки. Хочеш витворяти чудеса в ліжку, а не лише пасивно стогнати? Тоді, вперед на найближчий стадіон! Півгодини вправ тричі на тиждень належним чином підтягнуть твій силует і підживлять необхідною енергією твоє лібідо.

Повноцінно харчуватися
Будемо відверті, оргазм на порожній шлунок - швидше виняток, ніж правило. Для того щоб бути сексуально активною тобі знадобиться «повний бак» швидко згораючи вуглеводів. Збалансована дієта і продукти, багаті вуглеводами (картопля, паста, хліб і рис) - гаранти твоєї сексуальної витривалості.

Змінити позиції

І купити для початку Камасутру. На щастя, на місіонерській позиції секс клином не зійшовся - у тебе є всі можливості перевірити на ділі чудеса сексуальної акробатики. Дерзай! Для повноти відчуттів спробуй змінити також звичні час і місце для ваших любовних утіх.

Привнести романтику

Любовні зізнання під місяцем, приємні дрібниці-подарунки «просто так», трепетні поцілунки «як уперше» - такі, здавалося б, банальності здатні розпалити неабиякий вогонь не тільки в спальні, а й у серці!, - радить www.sex-news.ru







Помилковий заголовок — 5 cgjcj,sd dytcnb yjdbpye d ctrc

3 Листопада, 21:08

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій