Настільна версія
мова | язык

Лопес звільнила менеджера, який назвав її товстою

4 Листопада, 20:50

Поділитися:

Якось співачка Дженніфер Лопес звільнила свого менеджера, який порадив їй схуднути.

Про це латиноамериканська зірка розповіла акторці Джейн Фонді, пише "The Daily Mail".

На питання Фонди, чи справді Джей Ло звільнила свого підлеглого через натяк на її зайву вагу, співачка сказала, що її це дуже розлютило.

"Я була настільки розлюченою через те, що хтось сказав, ніби на мені забагато м'яса, бо я зовсім не була товстою", - заявила Лопес.

Я подумала: "Ні, така я є і це такий тип жінки, якою я стала, і це чудово. І нема жодних причин бути кимось іншим, окрім себе", - запевнила артистка.

До того ж, мати двох дітей начебто відмовилася від дієт та ще не вирішила остаточно, чи робитиме коли-небудь пластичні операції.

"Чесно кажучи, я не буду засуджувати це… Я хотіла б думати, що у старшому віці буду почуватися чудовою, але потім думаю: "Що, якщо мені дуже захочеться щось зробити?" – поділилася Лопес з Фондою, яка відверто зізнавалася у застосуванні пластичних операціях.

Джен також зауважила, що необхідно змінити спосіб свого мислення та проаналізувати себе.

"Ви маєте любити себе в першу чергу. Ви маєте подобатися спершу собі, а вже потім комусь іншому", - наголосила Дженніфер.

"Вона - фантастичний зразок для наслідування", - сказала 73-річна Джейн Фонда про свою молодшу колегу.

Нагадаємо, 43-річна Дженніфер Лопес раніше запевняла, що не витрачає купу грошей на свою зовнішність. Співачка надає превагу простим засобам та п’є багато води.
Помилковий заголовок — Kjgtc pdskmybkf vtytl;thf? zrbq yfpdfd її njdcnj.

4 Листопада, 20:50

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій