Настільна версія
мова | язык

Українці в фіналі польського вокального шоу!

4 Листопада, 21:17

Поділитися:

Українська формація «AtmAsfera» виступить в фіналі польського вокального шоу «Must Be The Music. Tylko muzyka»! Вже цієї неділі ватага змагатиметься за звання найталановитішого музичного гурту в Польщі!

«Must Be The Music» виходить на провідному телеканалі наших сусідів – Polsat. Це музичне шоу талантів, участь в якому беруть як окремі вокалісти, так і цілі гурти. В разі перемоги атмасферівці отримають фінансову винагороду та дістануть можливість відіграти повноцінний сет на Варшавській Sylwestrowej Nocy Przebojów - найбільшому новорічному опен-ейрі в країні!

Місце в фіналі «AtmAsfera» здобула завдяки гарячій підтримці своїх шанувальників. Протягом цілого тижня фани зі всього світу підтримували своїх улюбленців голосуванням на сайті радіостанції RMF FM. «AtmAsfera» виборола місце в фіналі з шаленим відривом від своїх конкурентів – 65% всіх голосів було віддано за українців!

«AtmAsfera» - це яскравий талановитий гурт, що працює в стилях world-music та contemporary music. В творчій доробці ватаги альбоми «Integro» (2010) та «Forgotten love» (2006). «AtmAsfera» - єдиний колектив, який було запрошено презентувати Україну на п’ятдесятому ювілеї відомого джазового фестивалю «Molde Jazz» (Норвегія), де ватага заграла поруч із Хербі Хенкоком, Бобі Мак Ферріном, Джефом Беком, Соні Роллінсом, Акі Такасе та іншими відомими виконавцями. Також атмасферівці представили Україну в міжнародному конкурсі "The Global Battle of the Bands - 2007" (Великобританія) (4-е місце серед 48 країн світу). Ватага чотири рази виступила на одному з найбільших фестивалів світу Przystanek Woodstock ("Вудсток", Польща, 400-500 тис. глядачів), де отримала приз глядацьких симпатій.
Помилковий заголовок — Erhfїyws d asyfks gjkmcmrjuj djrfkmyjuj ije!

4 Листопада, 21:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)