Настільна версія
мова | язык

Користь шоколадної ванни

6 Листопада, 15:05

Поділитися:

Які асоціації у нас виникають при слові «шоколад»? Справжню насолоду, приємне захоплення. Виявляється, ті ж почуття за допомогою цих ласощів ми можемо подарувати своїм ногам. Звичайно, можна поласувати солодкою плиткою, але при чому тут ноги?

Шоколадна ванна для ніг дозволить випробувати пом'якшувальний ефект какао, молочна кислота прекрасно очищає шкіру, а ваніль, кориця і м'ята надають їй пружність. А якщо додати до шоколаду корінь алтея, то отримаємо позбавлення від роздратування і протизапальну дію.

Але як у будь-яких ліків, у шоколадній ванни є свій рецепт:

- 4ст. л. какао порошку, - 3ст. л. сухого молока, - 10 кубиків шоколаду, - 2 краплі олії кориці, - 2 краплі олії м'яти, - 0,5 ч. л. ваніліну, - 4 дрібно порізаних або натертих на тертці корінця алтея.

Якщо вже взялися балувати свої ніжки, можна взяти на озброєння рецепт скрабу, що складається з 2 ст. л. цукру і 1 ст. л. рослинного масла. Тепер необхідно налити в таз теплої води, щоб вона приховувала ваші щиколотки, додасте всі інгредієнти, крім шоколаду, і гарненько все перемішайте.

У маленькій мисочці змішайте цукор з рослинним маслом. Потримайте ноги в тазику близько 4 хвилин, а потім додайте в таз шматочки шоколаду та зробіть лоскотливий масаж: потріть потонулі шматочки шоколаду ступнями, поки він повністю не розчиниться.

Потримайте ноги в такому шоколадному розчині 5-7 хвилин.

Тепер, залишивши одну ногу в розчині, другу помасажуйте легкими круговими рухами з сумішшю цукру та олії. Потім проробіть ту ж процедуру з другою ногою.

І, нарешті, сполосніть ноги теплою водою, витріть насухо старим рушником (бо на ньому можуть залишитися сліди шоколаду) і змажте кремом для ніг, яким ви зазвичай користуєтеся.

Цей спосіб омолодження та відновлення шкіри ніг вже взято на озброєння багатьма косметичними салонами. Не забувайте себе балувати, ви цього варті, - розповідає www.ura-inform.com
Помилковий заголовок — Rjhbcnm ijrjkflyjї dfyyb

6 Листопада, 15:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків