Настільна версія
мова | язык

Наталка Карпа - Інша

7 Листопада, 10:15

Поділитися:

25 листопада у Львівській Опері відбудеться ексклюзивний сольний концерт співачки Наталки Карпи

Наталка Карпа вийде на сцену Львівської Опери із грандіозним концертним шоу «ІНША», в програмі якого будуть представлені як всім відомі пісні-хіти, так і пісні з нового альбому співачки, який Наталка Карпа планує презентувати після Нового року.

Також в рамках шоу заплановано несподівані дуети та прем’єри нових композицій - і все це серед масштабних декорацій та вишуканої атмосфери Опери. Живе виконання під акомпанемент музичного бенду додасть вечору відчуття камерності, а танцювальні номери арт-балету «Gledis» та модерн-балету «Життя» допоможуть створити незабутнє свято. Загалом сольний концерт Наталки Карпи об’єднає в собі багато відвертих історій-пісень, які крок за кроком, мелодія за мелодією віддзеркалюватимуть її творчий шлях.

Гостями концерту стануть виконавці продюсерського центру KARPARATION: група «Glamour», група «Шоколадка», співачка «Мія» та танцюристка Оленка Левицька.

Початок о 19:00. Вартість квитків - від 50 до 350 грн.
Квитки можна придбати у касах Львівської Опери та Центральних театральних касах Львова на пр. Свободи, 37. Тел. (032) 242-11-63, 260-13-60

Офіційний сайт співачки www.natalkakarpa.com
Помилковий заголовок — Yfnfkrf Rfhgf - Syif
7 Листопада, 10:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван