Настільна версія
мова | язык

Lady Gaga залишила позаду Бейонсе та Джей Ло

7 Листопада, 21:27

Поділитися:

В неділю відбулося урочисте нагородженні премії "MTV Europe Music Awards 2011". Поп-зірка Lady Gaga отримала 4 нагороди, заливши ні з чим вагітну Бейонсе та розлучену Дженніфер Лопес.

Подія відбулася у Белфасті, пише "The Daily Mail".

Влаштувавши приголомшливе шоу, Lady Gaga продемонструвала, чому саме їй дісталася нагорода "Краща виконавиця 2011" за версією MTV.

Окрім Lady Gaga, за головну жіночу премію змагалися британська співачка Адель, американська зірка Бейонсе, латиноамериканська виконавиця Дженніфер Лопес та американська поп-зірка Кеті Перрі.

Під час свого епічного виступу Lady Gaga була вдягнена у червоні стрінги та величезний металевий диск.

До того ж, любителька Нью-Йорка отримала нагороду у категорії "Краща пісня" за композицію "Born this Way". Серед претендентів також були Кеті Перрі, Адель та Джей Ло.

Свою другу нагороду Lady Gaga отримувала з рук екс-подружки Володимира Кличка Хайден Пенетьєрі.

"Я знала, що ця пісня особлива, коли її написала. Я просто не знала, наскільки особливою вона стане. Я люблю вас, Маленькі Монстри, до самого кінця", - звернулася поп-зірка до своїх прихильників.

Дружина коміка Рассела Бренда Кеті Перрі все ж таки отримала статуетку "MTV Europe Music Awards 2011". Співачці дісталося перемога у номінації "Кращий живий виступ".

У номінації "Кращий хіп-хоп виконавець" переміг репер Емінем, залишивши позаду чоловіка Бейонсе Jay-Z та скандаліста Snoop Dogg.

У категорії "Краще відео" та "Кращі фанати" знову ж таки перемогла Lady Gaga. Виявляється, її відео на пісню "Born this Way" потрапило не лише до рейтингу "найстрашніших".

До слова, у номінації "Кращий виконавець" переміг молодий співак Джастін Бібер, а "Кращою рок-командою" стали "Linkin Park".
Помилковий заголовок — Дфвн Пфпф pfkbibkf gjpfle <tqjyct nf L;tq Kj

7 Листопада, 21:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій