Настільна версія
мова | язык

Китайські акушери викинули в сміття живу дитину

8 Листопада, 20:45

Поділитися:

Китайська влада приступила до розслідування випадку неправильної діагностики мертвонародження, при якому в порушенні правил був викинутий в сміття живий новонароджений, пише Fox News з посиланням на офіційне повідомлення адміністрації охорони здоров'я по району Наньхай міського округу Фошань в провінції Гуандун. Як говориться в повідомленні, 26 жовтня Лю Дунмей, що знаходиться на восьмому місяці вагітності, була доставлена в лікарню Наньхайскую Червоного Хреста з болями в животі та ознаками внутрішньої кровотечі.

У лікарні у неї відбулися передчасні пологи. Народжена дитина не плакала і не дихала, його шкіра мала синюшне забарвлення. Акушери визнали його мертвим і викинули, не обстеживши, всупереч встановленим правилам.

Через 30 хвилин після пологів сестра чоловіка Лю зажадала видати їй тіло дитини. Коли вона відкрила отриманий пластиковий пакет, виявилося, що дитина жива і ворушиться.
Крім того, виявилося, що дитина - хлопчик, а не дівчинка, як сказали родичам.

Дитину негайно направили у відділення інтенсивної терапії, де її стан стабілізувався.

Згодом акушерки зізналися, що вирішили приховати справжню стать дитини, щоб батьки менше турбувалися - у Китаї, де дозволено мати тільки одну дитину, народження хлопчика цінується незрівнянно вище, ніж дівчата, - повідомляє www.obozrevatel.com
Помилковий заголовок — Rbnfqcmrs freithb dbrbyekb d cvsnnz ;bde lbnbye

8 Листопада, 20:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків