Настільна версія
мова | язык

Джей Ло звільнила менеджера, який порадив їй схуднути

8 Листопада, 23:43

Поділитися:

Співачка і актриса Дженніфер Лопес дуже пишається своїми пишними формами і ні за що не проміняє їх на стандартний для Голівуду нульовий розмір. А тих, хто вважає, що їй не завадило б схуднути, діва посилає за відомою адресою.

Один з її менеджерів, якого торкнулася тему зайвої ваги - позбувся роботи.

"Я була в сказі, - згадує зірка. - Якого біса хтось забороняє мені мати трошки м'яса? Це хамство і обмеженість, і більше нічого. Я відповіла йому: Ні, я така, яка є, і не бажаю ставати кимось іншим."

Так само Джей Ло висловила свою думку про пластичну хірургію "Чесно кажучи, я не беруся судити про пластичну хірургію, тому що мене вона поки не стосувалася. Сподіваюся, що я і далі буду подобатися собі і приймати свій вік з подякою, але ... раптом мені все ж захочеться щось змінити? Так що краще не зарікатися."

Нагадаємо, зараз Дженніфер розлучається з третім чоловіком, музикантом Марком Ентоні. За її словами, кожне з розставань, яких в її житті було чимало, робить її кращою й мудрішою.

"Коли все легко і просто, це здорово. Але коли трапляється щось погане, ти починаєш думати, аналізувати і розуміти, що слід змінити в собі", - повідомляє www.tsn.ua

Помилковий заголовок — L;tq Kj pdskmybkf vtytl;thf? zrbq gjhflbd їq c[elyenb

8 Листопада, 23:43

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій