Настільна версія
мова | язык

Актори "Щоденників вампіра" Йен Сомерхалдер і Ніна Добрев зустрічаються

9 Листопада, 00:00

Поділитися:

Після тривалих спроб тримати в таємниці свої стосунки, зірки серіалу "Щоденники вампіра" Йен Сомерхалдер і Ніна Добрев заговорили про свій роман в реальному житті.

Видання Us Weekly виловили пару на вечірці CW з нагоди реклами осінніх прем'єр у м. Бербанку, Каліфорнія. 32-річний Сомерхалдер сказав, що існує мільйон речей, які він вже більше року любить у своїй дівчині.

"Вона по-справжньому насолоджується життям. Це круто, що в неї є бажання вчитися чомусь новому і цінувати все, що її оточує, сміятися і отримувати від цього задоволення ", - говорить він із захватом.

Це не єдина причина, чому Сомерхалдер без розуму від болгарсько-канадської 22-річної актриси.

"Коли тобі хтось близький, він може сміятися над тобою, і йому за це нічого не буде. Він може прямо говорити, хто ти є, і все це логічно, бо людина тебе дуже добре знає. Ти скаженієш, але також мимоволі аналізуєш і питаєш себе "Ух ти, невже люди бачать мене саме таким? Очевидно, так! ", - Говорить Йен.

Добрев, яка на заході приголомшила всіх сукнею від Dior і туфлями від Brian Atwood, так само закохана в Сомерхалдер, як і він у неї.

"Він завжди позитивно налаштований, і від нього виходить сприятлива енергія. Він - оптиміст, а не песиміст ", - сказала вона Us, - пише www.newsme.com.ua

















Помилковий заголовок — Frnjhb @Ojltyybrsd dfvgshf@ Qty Cjvth[fklth s Ysyf Lj,htd pecnhsxf.nmcz

9 Листопада, 00:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір