Настільна версія
мова | язык

Як потрапити до Музичного Dress Code?

9 Листопада, 00:13

Поділитися:

Нова музична передача «Музичний DRESS CODE» з’явилася у телеефірі зовсім нещодавно, але вже впевнено зібрала досить велику телеаудиторію. З моменту старту рейтинг цієї програми виріс вже у 2,5 раз! Телеканал КРТ провів опит серед молодіжної глядацької аудиторії та з’ясував, в чому полягає її успіх.

- Якість кліпів

Виявилося, що у першу чергу це «добірка» ультрамодних рідких кліпів, які транслюються тільки у цієї передачі. Більш того, деякі з кліпів «Музичного DRESS CODE» навіть заборонені на декількох інших каналах – через «не формат». Адже, головний принцип відбору в «Музичний DRESS CODE» - це талант та оригінальність, а пройти суворий музичний dress code та face control можуть не тільки рейтингові артисти, але й и молоді музиканти, які створили якісну та талановиту відео роботу.

- Актуальність кліпів

Глядачі оцінили новизну кліпів – всі вони не «старіше» за півроку, що теж дуже важливо для усіх, хто слідкує за модою у шоу-бізнесі.

- Ведучі передачі

На третьому місці було вказано лояльне відношення глядачів до ведучих передачі - до групи Dress Code, яка є такою ж ультра модною, яскравою та веселою, як і її добірка кліпів.
У рамках передачі «Музичний DRESS CODE» пройшло нагородження перших переможців, які за свою активність отримали призи від групи DRESS CODE. Приєднуйтесь, призи від DRESS CODE тепер будуть вручатися щотижня!
Помилковий заголовок — Zr gjnhfgbnb lj Vepbxyjuj Вкуыы Сщву&

9 Листопада, 00:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон