Настільна версія
мова | язык

Ясінська вдруге вийшла заміж… у Тель-Авіві

9 Листопада, 13:31

Поділитися:

Доки Львів потрохи звикає до холодів, відкриває євроарену, готується до зими, а там і до Євро-2012, співачка Людмила Ясінська на сонячному побережжі Середземного моря відіграла другий дубль власного весілля. Цього разу поблизу Тель-Авіва, на батьківщині чоловіка, ізраїльського кінопродюсера і режисера Рамі Дамрі. Скромні, за ізраїльськими мірками, гуляння відбувались при 26-градусній майже спеці, у древньому місті Беер-Шева. А далі все як у кіно – фуршет у автобусі, лотерейні квитки у подарунок та несподіванки для зіркових гостей від української нареченої…

- Традиційне весілля в Ізраїлі – це не менше ніж півтисячі гостей, - ділилась враженнями Людмила Ясінська. – Тому наше свято на 200 «всіх своїх» осіб можна вважати дуже скромною вечіркою із дуже поважними гостями. Серед тих, хто прийшов нас привітати були: юрист екс-президента Ізраїлю – Зіон Амір, мер Тель-Авіву Аві Наім, власник готелю «Хілтон» у Будапешті – Елі Балахсан, власники понад шопінг-центрів в Європі брати Фрідмани, власник та президент європейськоі компанії «Лемакіяж» Ярон Зада, американський кінопродюсер Шльомо Муграбі та ще багато відомих акторів та актрис, зокрема і Дан Тургеман, який на нашому українському весіллі успішно приміряв на себе роль дружби. Звісно ж і не обійшлося без людини, яка нас познайомила – екс-заступника голови правління НАК Нафтогаз Україна, а тепер друга нашої новоствореної сім’ї, Ігоря Васюника.

- Що цікавого подарували непересічні гості?

Там прийнято дарувати гроші. При чому після весілля молода пара складає список хто і скільки подарував, бо коли подружжя згодом піде на якесь свято до тієї чи іншої людини, повинні будуть подарувати не меншу суму ніж отримали. На щастя чи на жаль, не всі дотрималися традиції. Серед подарунків виявився сертифікат на відпочинок у гірськолижному курорті в Німеччині та 2 лотерейних квиточки, з яких ми виграли 300 шекелів, це приблизно 80 $.


Зі слів Люди весілля в Україні та в Ізраїлі - це абсолютно різні речі. Якщо українці на таких гулянках зустрічають схід сонця, не припиняючи забаву, то там весілля триває 4 години і нагадує радше велику сучасну танцювальну вечірку з шикарним фуршетом.

- Тому ми вирішили розбавити цей застільно-танцювальний вечір фігурним вальсом у нашому виконанні, піснями та колективом з барабанами, які залишались на танцполі протягом всього вечора, - розповіла Ясінська. - А я для гостей від себе приготувала сюрприз - пісню на івриті «Мега шамайм!». Дуже боялась забути слова, але коли почала співати зрозуміла, що все буде добре, бо її зі мною співали всі присутні! А ще у нас було три столи: перший фуршетний в автобусі, який їхав з Тель-Авіву з гостями, другий – основні столи в банкетному залі, і третій – так би мовити аперитив, щоб прикрасити очікування на молодят (прийнято, що гостей зустрічають батьки молодих, а самі наречені з’являються, коли уже всі зберуться)


- Що у Тебе далі у творчих планах? Повертаєшся в Україну чи летите в медовий місяць?


- Наразі відсипаємося від місяця весіль, а тоді повертаємось в Україну, бо дуже скучила за рідними, друзями та роботою! Чи вдасться викроїти час на медовий місяць ще не знаємо. Поки ми почали співпрацю з київським продюсером Олегом Германом та проект- менеджером Джеремі Халшем з Ізраїлю. Також обдумуємо новорічну програму та готуємось до зйомки кліпу на пісню «Позитив». До того ж стартувала реєстрація на другий сезон конкурсу краси у форматі реаліті-шоу «Міс Галичина 2012»… Справ – гора!
Помилковий заголовок — Zcsycmrf dlheut dbqikf pfvs;… e Ntkm-Fdsds

9 Листопада, 13:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин