Настільна версія
мова | язык

Михайло Пореченков серйозно травмувався під час зйомки

9 Листопада, 23:51

Поділитися:

Російський актор Михайло Пореченков потрапив до московської клініки після того, як під час виконання складного трюку, отримав серйозну травму руки на зйомках нового фільму.

Під час виконання трюку артист пошкодив біцепс і в екстреному порядку вилетів в Москву, де в одній зі столичних клінік йому була зроблена операція. На реабілітацію лікарі відвели Михайлові Пореченкову три місяці, тому актор скасував спектакль з його участю в МХТ ім. Чехова.

Але без діла Пореченков не сидів, щоб не нудьгувати, він погодився стати ведучим нового реаліті-шоу на російському телеканалі Перець. Рухатися в цій програмі акторові багато не потрібно, та й зйомки проекту проходять на вулиці, що дозволяє Михайлу ховати свій гіпс під теплим одягом.

Нагадаємо, наприкінці травня 2011 року Іван Охлобистін, виходячи з акторської кімнати на знімальному майданчику серіалу Інтерни, спіткнувся і вдарився об бетонну стіну. Спочатку він навіть не відчув біль. Артист спокійно продовжив зйомки. А вночі його став турбувати пошкоджений палець, тому Іван вирішив звернутися до медиків. Після рентгену з'ясувалося, що він зламав великий палець, - нагадує www.gloss.ua
Помилковий заголовок — Vb[fqkj Gjhtxtyrjd cthqjpyj nhfdvedfdcz gsl xfc pqjvrb

9 Листопада, 23:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)