Настільна версія
мова | язык

Лоліта розкрила скандальні подробиці свого розлучення з Цекало

9 Листопада, 23:51

Поділитися:

Російська співачка Лоліта Мілявська поділилася з одним виданням своїми спогадами про скандальне розлучення з Олександром Цекало.

За словами артистки, ініціатором розлучення була саме вона. Лоліта просто втомилася від постійних зрад свого колишнього чоловіка. Розлучення з Олександром Цекало не пройшло для співачки безслідно - в один момент вона втратила і роботу, і заможного чоловіка.

Однак Лоліта зуміла зібратися. Завдяки своїй величезній силі волі, вона вже через кілька місяців після розлучення знову вийшла на сцену.

На сьогоднішній день, Мілявська встигла стати незалежною від чоловіків, двічі була заміжня і один раз розлучилася. Вона щаслива в шлюбі з молодим спортсменом і впевнена, що тільки зараз її життя почалося.

І все ж Лоліта з жахом згадує часи розлучення з Олександром Цекало: "Про той період я згадую з жахом. Багато жінок, напевно, мене зрозуміють. На щастя, мені вистачило розуму і мужності знову почати займатися роботою ".

Нагадаємо, нещодавно Лоліта зізналася, що вона через медіума говорить з Богом. Зірка стверджує, що за допомогою ворожіння вона детально розглядає все життя будь-якої людини, а також приймає важливі рішення, - розповідає www.newsme.com.ua
Помилковий заголовок — Kjksnf hjprhbkf crfylfkmys gjlhj,bws cdjuj hjpkextyyz p Wtrfkj

9 Листопада, 23:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків