Настільна версія
мова | язык

Українська «AtmAsfera» виступила в фіналі польського вокального шоу!

11 Листопада, 10:52

Поділитися:

Українська world music формація «AtmAsfera» виступила в фіналі найпопулярнішого музичного шоу в Польщі «Must Be The Music. Tylko muzyka»! Шоу виходить на центральному польському телеканалі Polsat. Прямий ефір фіналу відбувся минулої неділі, 6 листопада. За словами організаторів виступ ватаги наживо споглядало близько 5000000 телеглядачів!

Атмасферівці зіграли одну з найулюбленіших композицій своїх фанів - утвір «Бала». Ця пісня увійде до третього студійного альбому команди, вихід якого в світ планується вже на початку 2012 року.

Виступ «АтмАсфери» в фіналі MBTM схвально оцінило вимогливе журі, до складу якого входили знані в музичній сфері Польщі особистості: Adam Sztaba (продюсер, композитор, аранжувальник), Elżbieta Zapendowska (музичний критик, вчитель вокалу багатьох зірок польської поп-сцени), Kora (рок-діва, «польська Мадонна»), Wojciech "Łozo" Łozowski (популярний вокаліст).

Успіх ватаги на центральному телебаченні викликав неабияку реакцію в Польщі. Адже саме завдяки «АтмАсфері» багато хто з поляків відкрив для себе сучасну українську музику. Наші сусіди вже знайомі з творчістю гурту (щороку «АтмАсфера» протягом двох-трьох місяців концертує польськими опен-ейрами), але феєричні виступи в півфіналі та фіналі популярного шоу ще більше розпалили інтерес до українців.

Наразі «AtmAsfera» повертається на Україну, де продовжить роботу над новою платівкою. А вже за кілька тижнів на формацію чекає нова концертна траса Польщею.
Помилковий заголовок — Erhfїycmrf «ФеьФыаукф» dbcnegbkf d asyfks gjkmcmrjuj djrfkmyjuj ije!
11 Листопада, 10:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван