Настільна версія
мова | язык

«Самый лучший» кліп від Гайтани

11 Листопада, 12:42

Поділитися:

13 листопада відбудеться зйомка нового відео кліпу Гайтани на пісню «Самый лучший». Режисером свіжої, романтичної роботи стане Семен Горов. Як і в пісні, так і у відео співачка розповість історію кохання, відкриє свої почуття, пристрасть. Неординарний сюжет вразить глядача своєю ніжною історією закоханих у різдвяних, яскравих мотивах.

Пісня «Самый лучший» за досить короткий період існування побила усі рейтинги за кількістю прослуховувань і завоювала шалену прихильність слухачів. Любов та визнання публіки надихнули творчу команду Гайтани зняти нове відео саме на цю, насичену почуттями, композицію.

«Ця пісня повністю відображає мої почуття до коханої людини. Кожне слово, кожний її звук промовляє та проспівує моє закохане серце. Композиція «Самий лучший», як і більшість моїх робіт, була написана у романтичній, вечірній атмосфері, коли зайшло сонце і у вікно зазирнули ніжні проміні місяця», - розповідає Гайтана.

Пісня «Самий лучший» вирізняється своєю багатогранністю та яскравістю відображення почуттів. Співачка підібрала найнеочікуваніші образи, неординарні символи, слова для візуалізації свого кохання.

«Композиція вийшла дуже ніжною та насиченою контрастами. Мені здається, що її слова можна використовувати в оформлені романтичних листівок, повідомлень, освідчень. Дуже часто люди не можуть знайти слів, щоб виразити те, що відбувається у їхньому серці, і тому обирають давно відомі кліше вираження почуттів. Своєю піснею я хочу урізноманітнити, додати яскравості такому величному почуттю, як кохання. Я дуже щаслива, що люблю. Щаслива, що здатна крізь дзеркало музики передати, розповісти те, що відбувається у моїй душі та серці. Я вдячна своєму коханому, що він надихнув мене на такий прекрасний витвір музичного мистецтва. Сподіваюсь, що ця композиція і новий відео кліп будуть надихати закоханих на романтичні подвиги, що слова пісні будуть лунати з уст закоханих і вони будуть щасливішими від цих словесних пестощів», - ділиться Гайтана.
Помилковий заголовок — «Cfvsq kexibq» rksg dsl Ufqnfyb

11 Листопада, 12:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван