Настільна версія
мова | язык

Вічно юна Мадонна знову втерла ніс старлеткам

11 Листопада, 13:10

Поділитися:

В новій фотосесії для Harper's Bazaar Мадонна виглядає неперевершено, свіжо і надзвичайно молодо.

53-річна голлівудська діва Мадонна прикрасила грудневий номер Harper's Bazaar.

Фотосесія Тома Манро присвячена виходу фільму "WE", в якому Мадонна виступила в якості режисера. Компанію у фотосесії їй склала актриса Андреа Райсборо, що стала зіркою фільму.

"Цей фільм про культ селебріті. Нам подобається ставити людей на п'єдестал, наділяти їх всього лише однією характерною рисою, і якщо вони наважаться зробити крок в сторону з цього храму, в якому ми їх самі заблокували - їх починають засуджувати і карати", - розповіла Мадонна про нову роботу.

"Я думаю, що як творча людина, у всьому що я робила в житті і якими б шляхами не йшла, щоб виразити себе, мені постійно доводилося стикатися з опором в певних сферах. Мені здається, що світ ще не готовий, не відчуває себе комфортно з жіночою сексуальністю. Всі розглядається з точки зору чоловіка, а жінка як об'єкт належить йому - і навіть жінки відчувають себе звично з таким станом справ. Але коли одна поводиться всупереч цьому, за іронією долі, саме жінки відчувають себе незатишно. Я думаю, що причина в їх навколишньому середовищі, умовах життя", - поділилася вона.
Помилковий заголовок — Dsxyj .yf Vfljyyf pyjde dnthkf ysc cnfhktnrfv

11 Листопада, 13:10

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)