Настільна версія
мова | язык

Поза уві сні і характер

11 Листопада, 17:43

Поділитися:

Хочеш дізнатися більше про свого хлопця? Зверни увагу на те, в якій позі він спить!

Сплячий лежить на боці, ноги і руки трохи зігнуті. Іноді руки він піднімає над головою або влаштовує їх під подушку. Така людина відкрита світу і людям, спокійна, товариська, ініціативна. Якщо уві сні він перевертається з боку на бік, то він здатний без труднощів пристосовуватися до змін.

Руки і ноги підібгані, закриваючи живіт, а лежить людина на боці. Підборіддя може торкатися колін. Іноді подушка притиснута до себе, що говорить про пошук захисту. Такі люди - замкнуті й недовірливі. Мають труднощі в спілкуванні. Якщо ще при цьому сплячий знаходиться на краю ліжка, то він боязкий і боїться змін.

Твій МЧ лежить на спині, руки його розташовані вздовж тіла вільно, а ноги притиснуті один до одного. Сплячий впевнений в собі, відкритий і завжди готовий сказати всю правду в очі. Наполегливий і впертий, займає в суспільстві лідерську позицію.

Він спить на животі. Такі люди обожнюють порядок скрізь і в усьому. Ініціативні і відкриті. Однак своє особисте життя воліють приховувати від оточуючих.

Хлопець лежить на спині, руки зігнуті і підкладені під голову. Ті, хто зазвичай вибирають подібну позу, є розсудливими людьми, люблять розмірковувати і філософствувати. Разом з тим вони дуже чуйні і ранимі, - розповідає www.cosmo.com.ua
Помилковий заголовок — Gjpf eds cys s [fhfrnth

11 Листопада, 17:43

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків