Настільна версія
мова | язык

Дихальна техніка в сексі

11 Листопада, 23:03

Поділитися:

"Дихайте - не дихайте ..." - цю нехитру фразу можна використовувати не тільки під час гри в лікаря, але і в процесі дорослих ігор. І ось чому.

Дихання безпосередньо пов'язане зі збудженням і оргазмом - не дарма ж глибокі млосні зітхання асоціюються у нас ні з чим іншим, окрім як з сексом! Коли кров приливає до геніталій, а нервові закінчення стають більш чутливими, тобі потрібно більше кисню, тому ти дихаєш так глибоко. Хочеш посилити відчуття? Постарайся дихати синхронно з партнером. По-перше, це допоможе кожному з вас зосередитися на власному диханні. Ти будеш робити більш глибокі вдихи, повністю наповнюючи легені.

По-друге, однакова частота вдихів і видихів допоможе вам залишатися на одному рівні збудження. Якщо твій партнер близький до фіналу, уповільнюючи подих, він зменшить темп. Ти, в свою чергу, можеш "наздогнати" його, якщо будеш дихати частіше. Хоча миттєвого результату від цієї практики чекати не варто, пари, практикуючі синхронне дихання систематично, частіше отримують одночасний оргазм, - розповідає www.likar.info
Помилковий заголовок — Lb[fkmyf nt[ysrf d ctrcs

11 Листопада, 23:03

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон