Настільна версія
мова | язык

Гайтана вийде на поле НСК «Олімпійський» разом з футболістами

14 Листопада, 20:08

Поділитися:

11 листопада на новому стадіоні «Олімпійський» відбудеться дебютна футбольна гра. У товариському протистоянні зійдуться «Україна-Німеччина».

Гайтана, як почесний зірковий гість, офіційний друг Євро-2012, володарка іменної футболки збірної України привітає гостей з Німеччини та підтримає національну команду запальною піснею «Україно-Будьмо!». Організатори запросили зірку заспівати саме цю пісню, адже вона так палко закликає своїми мотивами до об’єднання, дружби: «Завітай у мій дім, я хочу бути другом твоїм».

«Дуже приємно, що в організаторів з’явилась ідея провести товариський матч, який буде нести в собі не суперницький характер, протистояння, а доброту та співдружність команд, країн, народів. Дружба – головний компонент щасливого існування на Землі. Будь-яка гра має нести в собі дружній характер і позитив. Ми повинні радіти та підтримувати свою команду у часи перемог і у миті поразок. Цей матч має навчити українців приймати гостей лише дружнім теплом і підтримкою. На позитивних нотах матч буде приносити задоволення усім вболівальникам гри. Ми – велика дружня сім΄я, яка має підтримувати дружбу і кохати й поважати один-одного. Бажаю удачі усім гравцям. Viva – Європа!».

На арені НСК «Олімпійський» Гайтана з’явиться після закінчення першого тайму гри. Співачка постане перед вболівальниками у білосніжному, сценічному вбранні. Дизайн сукні – «Дизайн-бюро», накидка – Наталія Каменська.
Помилковий заголовок — Ufqnfyf dbqlt yf gjkt YCR «Jksvgsqcmrbq» hfpjv p aen,jkscnfvb

14 Листопада, 20:08

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)