Настільна версія
мова | язык

Вчинки, які чоловік не може пробачити

15 Листопада, 18:11

Поділитися:

Жінки можуть пробачити коханим практично все, чого не скажеш про чоловіків. Є речі, які вони не можуть пробачити навіть коханим жінкам.

Не секрет, що для чоловіків дуже важливо відчувати себе переможцями. Ця потреба рівносильна жіночому бажанням бути коханою. Напевно, саме тому, чим довше чоловіки завойовують жіночу любов, тим більше цінують її.

І хоча нам, жінкам, буває дуже складно переступити через себе і пробачити коханим зраду та інші серйозні помилки, але чоловікам це дається ще важче.

Для чоловіків пробачити зраду практично нереально. Якщо кохана зрадилп, вона не просто зрадила свого чоловіка, а й показала, що є хтось кращий за нього. Вона не тільки порушила довіру, але і зачепила чоловіче самолюбство. Тому чоловікові набагато простіше розлучитися з жінкою, ніж пробачити її і продовжувати стосунки. Адже щоразу дивлячись на неї, він буде почувати себе ураженим.

Не можна сказати, що ми любимо себе менше. Але чоловічу зраду простіше виправдати, хоча б для власного розради."Він був п'яний", "Це був тільки секс, любить він мене", "Чоловіки не можуть довго витримати без сексу, а я була далеко", "Сама винна, перестала за собою стежити, погладшала на п'ять кілограмів". Чоловіки не шукають виправдань. Вони просто беруть факт, що жінка їм зрадила, значить, знайшла когось трохи краще.

Чого ніколи не слід говорити чоловікові, якщо хочеш зберегти ваші стосунки:

Про те, що твій колишній хлопець в чомусь був кращим, ніж він. Твій коханий може не подати вигляду, що це його зачепило, але повір, цих слів він не забуде.

Не слід ображати його близьких, особливо, якщо мова йде про його маму. Повір, він прекрасно знає про всі її недоліки, тому твої закиди не будуть для нього новиною.
Але це - його мама, і він не дасть її в образу.

Не варто дорікати його в тому, що він мало заробляє. Для чоловіків - це болюча тема. Якщо він хоче і може, він буде заробляти більше, якщо ні - твої слова ситуацію не виправлять.

Не жартуй над його мріями. Ніколи. Якщо він довірив тобі свої бажання, фантазії, ідеї - значить, він дійсно вважає тебе близькою людиною. Але якщо ти почнеш висміювати його мрії, він ніколи більше нічого тобі не довірить, - радить www.newsme.com.ua



Помилковий заголовок — Dxbyrb? zrs xjkjdsr yt vj;t ghj,fxbnb

15 Листопада, 18:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Денис, Кіндрат, Федір