Настільна версія
мова | язык

5 жіночих помилок в ліжку

15 Листопада, 19:40

Поділитися:

Розбіжності в ліжку здатні зруйнувати навіть найміцніші стосунки. Читай далі і ти дізнаєшся, які жіночі помилки чоловіки приймають дуже близько до ... - і до серця теж!

Гидливість. Відмовляти МЧ в оральних ласках все одно, що позбавляти його хліба насущного. Досить морити голодом коханого і глумитися над його самооцінкою! Приступай до дій. Якщо тебе бентежить запах, колір або смак чоловічого достоїнства - почни освоювати майстерність орального сексу поступово, бажано, відразу після душу. Чергуй оральні "вправи" з ручною стимуляцією.

Страх перед експериментами. Ніщо так не вбиває сексуальне життя, як її одноманітність. Не будь занудою! Розпитай про найвідвертіші його фантазії і сміливіше втілюй їх у життя. Повір, він в боргу не залишиться.

Недовіра. Посилаючись на свої страхи виявитися в невигідному світлі (а раптом він побачить целюліт? Відчує запах з рота?!) Або зіпсувати собі репутацію відчайдушним сексом, ти заважаєш собі, а заодно і йому, насолоджуватися вашою самотою. Вирішуй проблеми в міру їх надходження, але ніколи - під час сексу.

Незнання свого тіла. Вивчення себе починається з мастурбації - адже кому як не тобі краще знати всі твої "кнопочки", "тріщинки" і "точки кипіння"? Як твердять сексологи, спроби довести дівчину до оргазму, яка не вміє приносити собі задоволення "власноруч", заздалегідь приречені на провал. Віримо, віримо - без твоїх підказок і напрямів йому вже точно не обійтися.

Безініціативність. Соромлячись (а то й лінуючись!) зробити перший крок у сексі - дівчата багато втрачають. Заставши його зненацька, ти не тільки розбудиш в ньому "звіра", а й побалуєш себе гострими відчуттями від усвідомлення власної влади над ним, - радить www.cosmo.com.ua




Помилковий заголовок — 5 ;syjxb[ gjvbkjr d ks;re

15 Листопада, 19:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Анатолій, Афанасій, Георгій (Юрій), Олександра