Настільна версія
мова | язык

3 найбільші чоловічі помилки в сексі

15 Листопада, 19:40

Поділитися:

У вас стався перший секс і він був не дуже вдалим. Не поспішай видаляти його номер з телефонної книжки: близькість між партнерами, які ще не встигли притертися один до одного, буває ідеальною лише в кіно.

Багато недоліків можна списати на хвилювання, і незручність. Але все-таки існують декілька ознак того, що всі наступні "рази» (втім, як і будь-які подальші стосунки) з цим хлопцем не обіцяють тобі нічого доброго.

1. Після сексу він відразу ж одягається і йде. Якщо йому не хочеться обнятися, поцілуватися або хоча б просто полежати поряд з тобою - він або кіборг в образі людини, або грубий та егоїстичний хам. Не радимо затівати стосунки ні з одним, ні з другим.

2.Він не припиняє чіплятися до тебе, навіть якщо ти на повному серйозі просиш його зупинитися. Цей МЧ не вміє контролювати свої інстинкти і буде бігати за кожною зустрічною спідницею.

3. Він не розуміє, навіщо потрібна прелюдія. Якщо попередні ласки відсутні як явище в його еротичному арсеналі, не чекай від такого хлопця ніжності, розуміння, і турботи - він завжди буде турбуватися тільки про себе, - пише www.sex-news.ru

Помилковий заголовок — 3 yfq,skmis xjkjdsxs gjvbkrb d ctrcs

15 Листопада, 19:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван