Настільна версія
мова | язык

Всесвітня прем’єра англомовної версії кліпу «Shakhtar-champion!» від Гайтани

17 Листопада, 23:19

Поділитися:

Наприкінці жовтня відбулась грандіозна прем’єра кліпу Гайтани: «Шахтёр-Чемпион!», режисером якого виступив Семен Горов. Відео одразу ж викликало бурю піднесених емоцій. Усіх глядачів вразила поява у кадрі футболістів ФК «Шахтар», які так натхненно та яскраво заспівали разом із артисткою в караоке, а, згодом, ще й зіграли з нею у справжній Великий футбол.

У музичному відео-кліпі зібрані найяскравіші моменти футбольної гри клубу «Шахтар». Відео випромінює яскравий футбольний дух вболівальників, наснагу гравців і творчий драйв Гайтани.

Найголовніший сюрприз Гайтана все ж приберегла у таємниці… Вже сьогодні співачка та ФК «Шахтар» презентують англомовну версію відео усім вболівальникам. Отже, слухайте, дивіться запальну композицію, відео «Shakhtar-champion!» від Гайтани й насолоджуйтесь справжньою європейською якістю творчості артистки.

«Хлопці з ФК «Шахтар» не лише професійні гравці, а й талановиті й веселі актори, які так яскраво проявили себе у нашому спільному відео. Я дуже щаслива, що вони з великою радістю сприйняли мою пісню й із задоволенням з’явились у кадрах кліпу. Відео, яке ми презентуємо вразить усіх і кожного, адже в нього була вкладена неймовірна енергетика, драйв усіх і кожного, хто приймав участь у зйомці цієї шаленої роботи. «Шахтар» - інтернаціональна команда. З виходом англомовної версії пісні, кожен гравець команди зможе зрозуміти у повній мірі сенс, який я вклала в композицію. Я впевнена глядач позитивно сприйме мій сюрприз і буде підспівувати вже англійською цю драйвову, яскраву пісню!», - ділиться враженнями Гайтана.

Надзвичайно активна, енергічна Гайтана не збирається зупинятися на англомовній версії пісні «Shakhtar-champion!» і в майбутньому планує заспівати на інших мовах. Якщо у Вас є пропозиції, що до перекладів пісні «Шахтёр-Чемпион!», надсилайте їх, Гайтана з радістю розгляне усі варіанти.
Помилковий заголовок — Dctcdsnyz ghtv’'hf fyukjvjdyjї dthcsї rksge «Ырфлрефк-срфьзшщт!» dsl Ufqnfyb
17 Листопада, 23:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)