Настільна версія
мова | язык

Білява "ВІА Гра" Єва Бушміна з жахом згадує "темний період" у житті

17 Листопада, 23:38

Поділитися:

Їй 22, але вона уже заслужена білявка країни, оскільки у "ВІА Гру" потрапляють тільки найкращі. Єва Бушміна – народилася Яною Швець і білявкою.

Єва не вірить в міфи про білявок і запевняє, що колір волосся ні на що не впливає. Щоправда, свій "темний період" у житті вона згадує з жахом:

"У 19 років я вирішила, що чорний - це мій колір. Перефарбувалася, підстриглася. Це був кошмар! Я собі зробила в той момент стрижку, як Ріана..."

Бушміна витратила майже рік, щоб повернути собі світлий образ. Саме у ньому вона і явилася публіці у складі відомої групи. Хоча, на її переконання, обрали її продюсери не тому, що вона білявка.

Єва не вірить, також у те, що чоловіки більше звертають увагу на білявок. І в те, що інспектори ДАІ, щойно побачать білявку за кермом - одразу їй усе пробачають.

Себе називає водієм зі стажем. За кермом вже кілька років і про автомобілі усе, що треба, вже знає.

З ТСН Особливе білявка відверта: коли була водієм-початківцем, знань не вистачало, і вона потрапила в аварію: "У мене, по-моєму, дірка в машині була. Або щось таке. Я зараз вже не можу згадати, як це все було. Але, по-моєму, я була права!"

У неї немає сторінки у жодній соціальних мереж, вона не веде блог у жодному журналі. Важає, що це - марна втрата часу і стверджує, що анекдоти про білявок- не про неї.

Щоправда, навіть анекдоти не про білявок вона одразу забуває.
Помилковий заголовок — <skzdf @DSF Uhf@ "df <eivsyf p ;f[jv pufle' @ntvybq gthsjl@ e ;bnns

17 Листопада, 23:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків