Настільна версія
мова | язык

Сексуальну привабливість незнайомців підвищує гормон любові

19 Листопада, 21:36

Поділитися:

Окситоцин, гормон, більш відомий своєю здатністю налагоджувати контакт між матір'ю і новонародженим, також грає роль при знайомстві, пише New Scientist, посилаючись на дані дослідження.

При викиді окситоцина "ми з більшою ймовірністю бачимо незнайомих нам людей у вигіднішому світлі", стверджує керівник дослідження, психолог британського університету Брістоля Ангеліки Теодоріду.

Дані інших досліджень говорили про те, що рівень окситоцину підвищується, коли матері бачать своїх новонароджених дітей або торкаються до них, пише автор статті Юен Келлоуей.

У рамках останнього дослідження вчені під керівництвом Теодоріду піддали 96 учасників експерименту впливу окситоцину або плацебо і попросили їх оцінити чоловіків і жінок, зображених на фотографіях, з точки зору привабливості й довіри.

Незалежно від статі і настрою добровольці, які отримали окситоцин, визнали незнайомців привабливішими і надійнішими, говориться в дослідженні, опублікованому в журналі Hormones and Behavior, - повідомляє www.sex-news.ru

Помилковий заголовок — Ctrcefkmye ghbdf,kbdscnm ytpyfqjvwsd gsldboe' ujhvjy k.,jds

19 Листопада, 21:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій