Настільна версія
мова | язык

Для чого секс-іграшки в ліжку?

19 Листопада, 22:01

Поділитися:

Щоб урізноманітнити сексуальні стосунки в парі, можна використовувати різні варіанти. Наприклад, використовувати секс-іграшки, які додатково розкривають сексуальність партнерів.

Сексуальні іграшки з'явилися ще в стародавні часи. У наш же час такі пристосування можна купити в спеціалізованих магазинах. Але багато хто соромиться користуватися ними в ліжку. А деякі і хотіли б таким чином привнести різноманітність, але бояться у цьому зізнатися своєму партнерові. Найгірше, коли партнер виявляє у своїй жінки вібратор, починає сумніватися у своїх сексуальних здібностях. Іноді з цієї причини навіть розлучаються.

Секс-іграшки допомагають розвивати чуттєвість.

Наприклад, так допомагаю вагінальні кульки, за допомогою яких рецептори піхви стають більш чутливими. І таким чином жінка отримує більшу насолоду під час сексу зі своїм партнером. А завдяки тому, що також зміцнюється мускулатура піхви, то й чоловік отримує більше задоволення.

Склалася думка, що секс-іграшки призначені для одиноких людей. Але сексологи рекомендують їх використання і парам із стажем. Це дозволить їм освіжити відчуття, а також пізнати нову сексуальну насолоду, - розповідає www.sex-news.ru
Помилковий заголовок — Lkz xjuj ctrc-suhfirb d ks;re&

19 Листопада, 22:01

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Анатолій, Афанасій, Георгій (Юрій), Олександра