Настільна версія
мова | язык

Вагітність Фьодорової поставила хрест на її ролі вічної нареченої Баскова

10 Березня, 13:35

Поділитися:

Днями Оксана Фьодорова і Микола Басков оголосили про своє розлучення. Причини вони не називали, але від журналістів нічого не приховаєш. Виявилося, що телеведуча знаходиться на ранніх термінах вагітності.

Вагітність Фьодорової поставила хрест на її подальшій ролі вічної нареченої Миколи Баскова. Не так давно Оксана відвідала один з елітних пологових будинків Москви. На прохання пацієнтки найкращі гінекологи країни провели поглиблене обстеження, після чого поставили телеведучу на облік.

Медики відзначили чудовий стан здоров'я Оксани. Термін поки невеликий, і стать дитини ще не визначена. Ім'я батька майбутньої дитини тримається в секреті. В одному абсолютно впевнені лікарі: Микола Басков до вагітності Фьодорової не має ніякого відношення.

Але тим не менш саме тенор, за словами медиків, порекомендував своїй подрузі лікарів. Тепер Оксана буде постійно спостерігатися в клініці аж до пологів. Задоволення це не з дешевих. Але телеведучій не доводиться турбуватися з цього приводу. Її новий бойфренд, за деякими даними, досить заможний бізнесмен.
Помилковий заголовок — Dfusnyscnm Amjljhjdjї gjcnfdbkf [htcn yf її hjks dsxyjї yfhtxtyjї <fcrjdf

10 Березня, 13:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван