Настільна версія
мова | язык

Гайтана стала Послом доброї волі

20 Листопада, 16:40

Поділитися:

Талановита співачка, композитор, соціально активна особистість Гайтана отримала офіційне звання Посла доброї волі. 9 листопада, у приміщені Державної служби молоді та спорту України відбулось урочисте підписання угоди про співробітництво у рамках Національного проекту до чемпіонату Євро-2012 «Давай разом!» («Чесна гра») між Державною службою молоді та спорту України, Німецьким товариством міжнародного співробітництва та відомою українською співачкою.

Враховуючи відповідальну місію і важливість досягнення цілей проекту, а саме: запобігання поширенню ВІЛ-інфекції/СНІДу, особливо серед дітей та підлітків, Гайтана погодилася підтримати розпочаті соціальні ініціативи як посол доброї волі проекту «Чесна гра» і сприяти поширенню принципів чесної гри та здорового способу життя серед аудиторії проекту.

«Для мене велика честь приймати участь у такій благородній акції. Взагалі, я вважаю, що кожна людина має бути послом доброї волі у серці. Усі наші дії, старання, досягнення мають бути направленні на те, щоб зробити кращим, світлішим наше майбутнє і майбутнє наших дітей. Я взяла на себе дуже велику відповідальність і обіцяю, що достойно пронесу звання «Посла доброї волі» і за допомогою власної творчості, енергетики, посмішки зроблю світ хоч трохи кращим, світлішим, яскравішим. Головне, щоб кожен пам’ятав – своє щастя ми будуємо власним руками. Ми варті того, щоб бути абсолютно щасливими», - говорить Гайтана.
Помилковий заголовок — Ufqnfyf cnfkf Gjckjv lj,hjї djks

20 Листопада, 16:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)