Настільна версія
мова | язык

Більшість жінок - бісексуальні

20 Листопада, 16:55

Поділитися:

До такого висновку прийшли вчені. Як показали результати дослідження, сексуальний потяг у жінок до інших дамам схильне посилюватися з віком. Деякі жінки відчувають сексуальний потяг до своїх подруг.

У дослідженні взяло участь майже півтисячі жінок, 60% з яких зізналися, що відчувають статевий потяг як до чоловіків, так і до жінок.

Також половина жінок розповіли про те, що час від часу в них виникають сексуальні фантазії, пов'язані з іншими дівчатами. 45% опитаних дам повідомили, що їм доводилося цілуватися з представницями своєї ж статі.

Провідний дослідник Елізабет Морган вважає, що лесбійські схильності проявляються приблизно у 20% жінок. Вона пояснює це тим, що жінкам подобається проводити разом багато часу, обніматися і цілуватися при зустрічах. Особливо це стосується жінок, у яких є нерозлучні подруги. Вчені заявляють, що у міцній жіночій дружбі є місце сексуальному потягу.

Дослідники звертають увагу на те, що іноді жінок, які просто дружать, складно відрізнити від жінок, які пов'язані романтичними відносинами. І ті, й інші можуть триматися за руки і дивитися один на одного сяючим поглядом.

Така емоційна близькість може мати певні наслідки, вважають дослідники. Також вчені помітили, що свої бісексуальні нахили жінки починають усвідомлювати з віком, коли їм відкриваються секрети власної сексуальності, - розповідає www.sex-news.ru
Помилковий заголовок — <skmiscnm ;syjr - ,sctrcefkmys

20 Листопада, 16:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Всеволод, Климент, Лука, Федір