Настільна версія
мова | язык

У світі відбувається 1000 статевих актів у секунду

20 Листопада, 17:19

Поділитися:

Як повідомляє Всесвітня організація охорони здоров'я, щодня на планеті відбувається 100 000 000 статевих актів, майже 65 тисяч в хвилину, тисяча в секунду.

Італійські режисери, яким завдала клопоту дана статистика, мають намір найближчим часом представити громадськості картину. У кінострічці будуть висвітлені майже всі факти, що стосуються сексу.

"Багатосерійний документальний фільм Sexmundi - про смаки і звички в сексі і періодичності контактів між двома статями", пише газета La Repubblica.

Як заявив режисер картини Роберто Блатта, фільм повинен стати аудіовізуальної еротичної енциклопедією для дорослих. Подорож по світу різних сексуальних практик буде проходити під керівництвом філософів, університетських професорів, антропологів, біологів і сексологів.

"Як це відбувається у японців? Так само, як у нас, іншими словами, як у всіх. Але ось у бразильців зараз поширене захоплення содомією, а в Каліфорнії, як і в країнах Північної Європи, незрозуміло з якої причини, все частіше використовуються вібратори та інші секс-іграшки, вартість яких може доходити до 4 тисяч євро. В американців з'явилася нова мода, так звані furries - переодягання в тварин: ведмедиків, вовків або козочек з макіяжем, шкурками і штучними кігтиками ", - пише журналіст видання П'єтро Дель Ре .

Нагадаємо, що в листопаді 2011 року вчені з Університету Каліфорнії з'ясували, що позитивні емоції, що виникають під час надання допомоги, схожі з тими, які ми відчуваємо від занять сексом, тобто, секс можна замінити альтруїзмом, - пише www.podrobnosti.ua
Помилковий заголовок — E cdsns dsl,edf'nmcz 1000 cnfntdb[ frnsd e ctreyle

20 Листопада, 17:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон