Настільна версія
мова | язык

"Богиня Всесвіту" Lady Gaga розпродає шоколадні людські черепи

22 Листопада, 23:26

Поділитися:

Непередбачувана Lady Gaga в образі доброї феї відкрила свій, так званий "workshop" в магазині Barney's на знаменитій Медісон Авеню в Нью-Йорку. Для цього заходу розкішний універмаг встановив гігантський надувний куточок з товарами, які Гага продає в магазині.

Автори проекту - мережа американських магазинів з продажу модного одягу "Barneys" і Ніколя Формічетті, особистий стиліст поп-королеви. Саме він постарався, щоб на полицях магазину виявилися речі, які нагадали б ексцентричній співачці часи її дитинства.

З'ясувати всі подробиці Формічетті допомогла людина, що досконально знає справжні інтереси й уподобання зірки, - її мама.

В асортименті близько 170 товарів, серед яких епатажні шоколадні людські черепи. На одному з вікон магазину намальований єдиноріг і Гага в новому вбранні з досить нескромним написом "Богиня Всесвіту".

Workshop Гаги захопив добру частину п'ятого поверху універмагу. Він розділений на вісім секцій - іграшковий магазин, бібліотека, галерея, ювелірна крамниця тощо. Товари найрізноманітніші, і ціни варіюють від 6 доларів за різдвяний панчіх з цукерками до 4100 дол.за унікальну пару туфель а-ля Леді Гага.

Універмаг Barneys перерахує 25% від кожної проданої речі в благодійний фонд співачки "Born This Way".
Помилковий заголовок — @<jubyz Dctcdsne@ Дфвн Пфпф hjpghjlf' ijrjkflys k.lcmrs xthtgb

22 Листопада, 23:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків